fredag 18 april 2008

Fredag!

Hej på er alla!!
Nu är det redan Fredag igen! skönt, men herregud va tiden går fort....
- Titta här på vår lille going! han har börjat lägga sig på pallen i köket, när vi lagar mat!
(spisen är precis jämte) Han måste ju vara mä och spana samtidigt som han luktar för fullt och undrar vad det ska bli för något gottit......
Liten pall - liten hund =)
Igår va jag och min syster på en liten shopping runda istan!
Köpte då dessa fina krokarna på Mairo som kommer ifrån "Miljögården"....
Som vanligt så köper jag saker,, trots att jag inte vet vart jag ska ha dom! Man borde ju göra tvärtom =) Men som alltid så löser man de "stora" problemet.... Och finner en plats...

Nu är dom gula påskblommorna utbytta mot rosa, i köket..
(i våran fiskgryta)

Ute blåser de som fanken, annars så hade de vatt varmt, synd.. Men imon ska de bli fint väder. Då får man passa på att göra nåt skojjsigt.

Sitter nu här med en negerboll i munnen,,, Mmmm! som Andeas svängde ihop igår! De e verkligen underskattat, måste göra dom oftare, sååå gott juh! Har absolut ingen fantasi om vad jag ska hitta på idag? hmmm..... Jag få la spana runt hos er alla och inspireras!

Ha de toppen!




11 kommentarer:

AGENT 77 sa...

åh såna krokar såg jag hos nån i en blogg o tänkte wow såna vill ja me ha,,kul att du hittat såna,tack för tiåset miljögården,då ska jag nog finna såna..trevlig helg!!skönt att du alltid ledig fredag inte fel alls!!ha de gott,,tack för kommentaren hos mig,snällt!!

kram E

Anonym sa...

Rosa blomster är så fint!

Sonja!

AGENT 77 sa...

wow fy va billigt o bra,dom såg ju ganska stora ut själva kronan..miljögården har mycket snyggt o bra pris..de passar mig utmärkt alltid kul att fynda!!

Piffa och Puffa sa...

Precis lika krokar som jag köpte på Trädgårdsmässan. Jag är precis som du, vet inte var jag ska ha dom men dom kommer alltid till användning. Lika bra att passa på då det är billigt:)
Än har det inte löst sig med räknaren. Jag ska sätta mig ner i helgen och testa alla tips jag har fått så nog bör väl något lyckas.
Ha en bra helg.
Kram Anette

Vintage sa...

Tackar så mycket för kommentaren! Har inte haft någon kamera,men det kommer mer bilder från mitt hem och vad jag håller på med jag lovar!Snuffe verkar vara en rolig liten prick,och sööt är han ju också.
Härligt med rosa blommer,jag älskar rosa. Ha en trevlig helg Kram Susanne

Vintage sa...

Glömde!vilka fina krokar från Mairo har inte varit där på jättelänge...Kram Susanne

In my house sa...

Till Viggo!

Hur gick de hos doktorn idag? Va dom dumma vid dig?

Hoppas att ni får en lugn och skön helg! *utan plugg*

Kram Snuffe & Josse

Anonym sa...

Hej Snuffe..Nu är mormor frisk igen så vi kan leka. Jag tror att du behöver lite lek, tycker magen blivit lite rund:)Är det mammas goda köttbullar tro?? Hoppas du snart kommer o hälsar på..Pricken vill leka:)Puss Puss

drömmen om vitt sa...

Hallå!
Ja....jag gör som dig, köper saker fast jag inte har någon aning vad sakerna ska vara. Men tänk att det alltid blir bra ändå, kanske lite ödet. Lät gott med negerboll, kanske skulle ta och baka några i helgen.
Ha det så gott!
Lotta:)

Anonym sa...

Hej Josse och lille Snuffe!

Idag var vi hos veterinären, det gick på 500 spänn bara för att få lite ögonsalva...hm... dyrt tycker matte... Men lille älsklingen är ju värd alla pengar i världen ;-)

Vad massa fint du shoppar och fixar Josse :-)

Imorgon ska vi på brukshundsklubben och sedan blir det kalas på kvällen, smörgåstårta, mums!

Ha en skön helg!

Kramis från Viggo & hans matte

IKT i min vardag sa...

Så mycket fint som hänt hemma hos dig sen sist! Jag fyndade en tvättbräda idag, blev så glad! Mitt första fynd! Nu ska här vitmålas och slipas...

Väggskåpet blev dundersnyggt!!

Kram