måndag 5 maj 2008

Oohh det hettar......

Huhu vad kvävande varmt det är ute & inne! Solen flödar in genom alla våra stora fönster, så Snuffe och jag flyter snart iväg ;)
Här ovan ser ni mitt Blocket köp, som vi köpte igår!
Hmmm,, som sagt jag är ju väldigt svag för griffeltavlor :) och just denna tyckte jag att vi verkligen behövde *tihi* Då kan man hålla koll på vad som händer i veckan el kanske matlista, om man nu har de (carro) :)
Vårat förra köp, är just denna spegeln! Som jag naturligtvis satte händerna på och gjorde om! Man får sin egna prägel på allt och ingen har likadant, gillar de!


Igår va vi hos våra vänner på "landet" hihi. Deras vovve & vår buse fick springa och leka lite på åkrarna, Snuffe är såå glad för sin kompis! Dom va fullt igång med att bygga altan på ca 50kvm,, Oooohhh, vad lyxigt! Så vi kanske inte heller kan hålla oss tills nästa sommar???!!! vi får la se.
Efter de så blev det grillning, fy sjutton vad jag älskar grillat! Blir grillning ikväll oxå!
Snuffe och jag gick en sån lång varm men skön runda idag, efter de så drack vi Cola & Vatten på gräsmattan och njöt! (samtidigt som vi drog lite ogräs) :)

Ha de gottit!
Tack för alla snälla kommentarer, blir så glad =)



5 kommentarer:

drömmen om vitt sa...

Hej hopp!
Gillar griffeltavlan, sådan skulle vi behöva i vår fam. Spegeln var supersöt, alltid kul med egen prägel på saker och ting.
Ha det så gott!
Lotta:)

AGENT 77 sa...

åh underbar spegel o så fint du satt ihop de..oj du grillat är inte fel...jag har suttit ute latat mig i solen idag så skönt!!imorn ska de ju bli ännu bättre väder...kramiz E

Det lantliga hemmet sa...

Hej! Tack för kommentaren hos mig, roligt att du lämnar ett litet spår efter dig.. vilket blocketfynd du har gjort, får nog gå in där och titta lite jag med!

underbara saker du gör om, att allt kan bli så fint med lite vit färg

ha de gott
kramar

Rosengårdens Inredning sa...

Men ojjj vilka fina saker du alltid hittar....Spegeln blev ju helt underbar efter lite Jossebehandling...
Ha det gott i solskenet :)
Kram Malin

Efwa sa...

Läcker griffeltavla. Är det krokar under?
Vad fint ert hus ser ut!! Jag kommer tillbaka