lördag 14 juni 2008

Renoveringshus....

Tänkte visa er, de första huset som vi gick på visning i.. Vi ville ju ha ett renoveringshus, så att man kunde få det som vi ville ha de. Jag måste ha olika projekt igång hela tiden, så ett nytt hus hade jag nog klättrat på väggarna i..
- Men som sagt, det finns ju gränser både när det gäller pengar och så är vi ju inte proffs precis, men man lär sig och få inte ge sig på vägen! Men just detta huset som jag hade fastnat för, va väl lite väl bokstavligt talat en "RENOVERINGSKÅK" men den som har mycket pengar m,m hade kunnat gjort detta huset till ett litet paradis!


(Snuffe är bebis "valp" här, han ligger gott i sin Rosa väska)

Kolla in verandan! inte lustigt att jag blev tossig över försäljningsbilderna el?

Gillade även köket,, de hade kunnat bli super fint.



Huset är en gammal skola, med två stora klassrum! tom tavlan fanns kvar och sånt! Där fanns mycket som jag gärna hade velat ta med mig hem :)




Tänk vilka långbord man kunde haft här.. Mmmm!!!

STORA STORA fönster överallt,, jag som är galen i fönster! hela hustitten gick jag bara och fantiserade (renoverade och planerade i huvudet) Men ack vilket jobb. Plus att dom visar ju bara de som är någorlunda iordning på korten, så de blev faktiskt en liten chock när vi väl va där, och såg ALLT... Ingen el "bara gammal som inte fungerade" inget avlopp, och då givetvis ingen toa, dom älskade :( små ätande trädjuren hade angripit typ hela övervåningen m,m. Men jag blundade för de just då och gick och fantiserade vidare. :)







I skolsalen. Tänk vad mycket som har hänt här inne,, många barn som har sprungit in och ut på raster. Detta va säkert frökens skåp el nåt!





Här hade man iallafall fått sina trägolv "hihi"



Undra vad man hade haft här inne (fantiserar fortfarande)





Eftersom man är lite halv tossig så tog jag lika många kort på möblerna. Kolla denna, helt otrolig juh.. Denna glömmer varken svärmor el jag.
Visst kan ni oxå se potential? men, detta va dom fina bilderna! Såå, ni kan ju tänka er vilket jobb med detta hus.... Men det är ju alltid kul att gå på husvisningar...




Idag är Andreas på Svensexa... Så Snuffe och jag har myst med Tacos, läsk och godis. Och så har jag haft sällskap av er :)
Mamma och jag gick en runda på en liten "marknad" idag. Och där stod Malin ifrån Rosengårdensinredning och sålde fina saker ifrån sin butik. Där dom även hade modevisning! Mysigt....


Nästa vecka ska jag börja prov-jobba *lite*! det känns jättekul och skönt...
När man jobbar då vill man va ledig! men att gå hemma länge är inte alls kul,, trots att jag är dålig så blir man lite halv knäpp. Så jag hoppas verkligen att detta kommer att gå bra och att min mage inte sviker mig för mycket!

Ha de gottit

Kramar

j

(ps: blir halvt galen på att mina bilder och mellanrum ändrar sig själva, tekniken och jag är tydligen inte bästa vänner)

Vill ni kolla mera klicka här...

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/5034

















11 kommentarer:

nea i det gula huset sa...

Vilket hus!!!!
Kan förstå dina tankar när du gick där och tittade. Jag känner likadant när jag ser bilderna. Men som du säger..hade pengar funnits och kanske bättre kunskap hade man förmodligen inte bott där man bor nu!

Kul att du ska börja provjobba. Strul med magen är inte kul. Har själv en mage som har "sagt upp sig" eller ngt! Tråkigt, trist och ont! Hoppas att du får det bättre iaf!

Tjing tjing..

Gårdsromantik sa...

Wow viket hus - mes som dusa massor med jobb.
u minns jag min första husvisning i Hundsjö - Gud så hemskt - hål i tak och ruttet - t o m jag insåg att det var hopplöst fall.

Kram Maud

Grodmamman sa...

Ibland får man nog inse sina begränsningar även om det är svårt. Ni verkar ju dock ha fått tag i ett bra hus ändå.
Hoppas verkligen att din mage håller nu! Förstår ditt resonemang angående ledighet/jobb.
Här längtar man efter semester!
Kram

Mjuka sa...

Förstår dig precis!! Jag hade blivit helt galen!! Gamla skolor är så vackra!! Bullerbykänsla
kramar M

K sa...

Heej snuffs´förstår dej...o instämmer med föregående "talare"...JAG HADE ÅSSÅ BLITT GALEN...PRECIS ETT SÅNT HUS MAN VILL HA JU´...MEEEN det blir nog bara in my dreams...man sku nog hamna på mentalsjukhus av allt jobb...men ojoj va fint det blidde - i mitt huvud...Tänk att man alltid ska gå igång o fantisera...
Erat hus verkar ju fantastiskt fint !!!
Nähähädu...det kommer nog inte bli nåra som helst bilder av mej i bloggen...Jag skonar omvärlden ;D
puss o kram kravbanan ;D ;*

karofina sa...

hej på dig!
kul att du kikat in hos mig! så du bor i ronnebyområdet? jag kommer ju från kn-a så hallabro kör man igenom varje gång man vatt i ronneby o ska hem. :) och huset var mitt drömhus, shit, jag vill bo stort! tycker inte det var så jättedyrt, däremot kostar det lite att driva såga jag... hjälp 30 000 om året! när var detta till salu? vet ni om det blev sålt o så?
din blogg var hur mysig som helst, jag fastnade och har sutit o kikat o läst en bra stund nu :)

på återseende!

Galleri Hönshuset sa...

Oj vilken byggnad, svårt o gå på visning o sen inte köpa ;). Visst är det mycket jobb o det blir ju hur dyrt som helst innan man är klar med allt. Men drömma kan man ju, o det är ju gratis. Ha det gott. Kram Pirre

Inspiration i vitt sa...

OJojoj jag förstår att du blev imponerad meeen vilket jobb då skulle man nog få viga sitt liv till att renovera resten av livet,men vad snyggt det skulle bli.
Lycka till på ditt nya jobb.
Kram/Ingela B.

Allis sa...

Hejsan!
Va kul att du hittade till min blogg! Har kikat runt lite på din blogg och det verkar vara ett jätte mysigt hus som Ni renoverar. Ha en fortsatt skön måndag och hit återkommer jag igen!
Kram Eva-Lis

Cecilia sa...

hej hopp! Tack för alla gulliga kommentarer du lämnar hos mig!

Jo, skåpet är jättefint, Men puh vad jag har jobbat med det. tur att det inte är så stort!!

Den där skolan!!! Oj oj oj vilken dröm! Men jag misstänker att man skulle behöva guldbyxor och vääääldihgt mycket fritid...

Men man kan ju drömma!
KRamar Cecilia

AGENT 77 sa...

Hej på dig själv bruttan!! ha ha!!

hoppas allt bra..jag har semeseter tom 30juni känns toppen ska ta tag i alla projekt o fixa..wow vilket hus sånt vill jag gärna ha..men som du säger måste man ju ha både tid pengar o vetande så man måste ju tänka steget längre,,ert hus är ju toppen o himla stort ser de ut va..så ska jag me ha hoppas jag..tack för ditt rara inlägg jag blir så glad vet du...ha toppen dag..krammmar E