måndag 28 juli 2008

Huuu Puhh,, solen bara strömmar in vi (Snuffe & jag) går här som värsta svettbollarna,.. Vi går ner i källaren ibland och svalkar av oss,, plockar ut den nytvättade tvätten som man nästan vill rulla sig i, blött och kallt,,,, Den självklara platsen som man skulle vatt på idag är ju vid havet, men magen är ej bra och då får balkongen duga :) där är det vindstilla ;) och skönt! men visst är de härligt ändå :)

Kramar j

12 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Inge vidare när man inte mår så bra och det är varmt. SEr i alla fall ut som om ni var på ett jätte mysigt ställe igår. Snuffe såg ju också nöjd ut. När det är så här varmt är det ju i vattnet man vill vara. Det man ser av köksgolvet ser jätte fint ut.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Hemma hos lilla mig sa...

Åhh, vilken fin blogg du har. Spisen gillade jag skarpt. Har själv kikat på en sådan med knapparna uppe på. Tycker du att den är bra.. Kul att höra det från någon som har en sådan spis.
Kram

Lila`s bloggvärld sa...

Halloj, vilken fin bild du visar.

Missat ditt tidigare inlägg.....ert kök kommer bli superfint!

Visst är det varmt, men ack så härligt med så många soltimmar:)

Kramis Lila

nea i det gula huset sa...

Tjena tjena!

Tråkiga bråkiga mage!
Ringde du förresten? Får ju sätta lite press på dig så du gör det! ;) Tyvärr är det ju så att dom dagarna man mår bra "glömmer" man bort för man hoppas att det ska förbli bra. Så fungerar iaf jag!
Pga ett bråkigt barn och samma anledning som du så blev det inget strandbesök för vår del heller utan trädgården fick duga.

Ert kök blir jättefint. Hoppas vi får se hela köket sen och inte bara småbilder. Jag är nämnligen supernyfiken på resultatet.

Ha det gott!
Kram Nea

Änglahem sa...

Benade!!! mage!!!.....vad tråkigt att du är dålig och i denna hettan!!! Lider med dig!...Hoppas verkligen att du kan åka med din vän till stranden imorgon som planerat! T om Ulle har badat nu, både i lördags och idag!! Himmel vad det var skönt i kvällningen idag....låg i en timme!!! ville inte gå upp!

Nä hä nu ska jag stoppa huvut i frysen innan nanis!!*fniss*

Krya på dig vännen!
Kram, Ulrika

Kärleken till Fransk inredning sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Millas hem sa...

Hallå!
Den där bilden går inte av för hackor...jättefin!
Det blir så fint i köket!
Kram Camilla

Vitt Hemma sa...

Å jag gillar den fågelburen!! Alldeles underbar bild!!

Kram sofi

Rosengårdens Inredning och Nicke´s Egna sa...

Hej Josse!!
Vilken härlig bild du visar...
Tråkigt med magen..men men vad gör man när inte kroppen hänger med på allt man vill...jo man rättar sig efter vad kroppen säger så mår man kanske lite bättre...(klokt va)..
Va synd att du och Susanne missförstår varandra om bloggeriet...
Ha det gott Kraaamen

Grodmamman sa...

Stackare, inte kul att ha ont i magen när det är så här varmt! Hoppas att det snart går över så du kan åka och bada igen!
Kram

Fredrika sa...

Hej, vilka fina och bra revnoveringsbilder du visar på din blogg. Håller på med ett sekelskiftes hus själv så jag förstår att ni gör MYCKET hårt arbete. Inte bara färg och tapeter, som vi brukar säga...
/Fredrika

Design by E sa...

åh va jag missat endel ser jag..hoppas att du har de bra o att du får skön helg!

kram E