lördag 19 juli 2008

Ny klänning & Lack.

Hej hej!!!
Idag har vi gått på festival hela dagen! Mamma, syster, Alex & min vän Lisa. Strosat gata upp och gata ner. Bland de viktigaste som hör till är ju maten ;) Vi åt goda grillade grillspett,pommes och tatziki sen slank de ner en Langos.... Det är sånt som min mage får lida för imon :( Men ibland så få de vara värt de.... ;)
Fick denna fina senaps gula klänningen av mamma! Ballongkjols modell & lite tjockare kvalite som passar nu men även till hösten, då just senaps gult är en stor klädfärg som kommer bland allt höstnytt..

Och ett Knallit rosa lack, som är fint på både tår och fingrar.... Dessa små & billiga är allra bäst, dom hinner aldrig torka ut som dom ofta annars gör!

Detta blev ett litet kläd inlägg

Vi hörs snart igen ;)

6 kommentarer:

Anonym sa...

söt klänning!

Änglahem sa...

Hejsan Josse,

Låter som en helmysig dag!!
Ursäkta mig...vill inte verka plump här nu....men du verkar var ett matvrak*fniss*, men jisses det syns då inte på dig....tunn och smal*drömmer* var länge sen en var det....*suck*.
Du beskriver maten så en annan blir hungrig!!! ajabaja på dig!!*tihi*

Vet du vart jag ska imorgon???!!!
Trallande lycklig är jag iaf....!!!*fniss*....

Ha en skön helg vännen!
Kramar, Ulrika

Lärarbostaden i grönskan sa...

Låter som om ni hade en härlig dag! Din klänning var väldigt söt! Senapsgult är en underbar färg att ha på hösten tycker jag! Själv har jag faktiskt bojkottat helgens festival i år... Ville hellre vara hemma och mysa!

Stor kram

Camilla sa...

Hejsvejs!
Tackar! Jättekul att vara igång, lite klurigt till en början men precis som du säger - lite beroendeframkallande! Jättefint hem ni har!
Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Kul med festival. Snygg klänning du fick av din mamma

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

nea i det gula huset sa...

Hej hej!

Det låter som att ni har haft en mysig dag.
Och vad gott det låter med maten du berättar om. Tzatziki är ngt jag bara älskar men kan inte äta det längre. Men jag tänkte att jag skulle ta en dag på semestern när jag bara kan stanna hemma och faktiskt äta lite vitlök! *längtar*

När jag ser ditt nagellack så påminns jag om att jag verkligen borde ut och köpa ngt kul sådant. Tyvärr kan jag ju inte ha några knalliga färger på händerna men fötterna kan gott få sig en omgång!

Jag ringde till "hon" i Kallinge och har fått en återbudstid på tisdag! Det ska bli jättespännande och intressant!
Har du pratat med henne? Jag vet att hon säger på sitt telesvar att hon har fullt men prova att få tag på henne iaf..det funkade ju för mig! :)

Ha det supergott!
Kram Nea