tisdag 22 juli 2008

Upp och hoppa Thor slå på trumman bror det är dans här...............Lallalla la laa la..Godmorgon!! Idag ska jag nog "jobba" ni vet vad som måste bli bra först. Igår va vi iväg och betällde spis,, ojojoj vad det finns många olika,,, efter lite velande så bestämde vi oss tillslut,, Åååå den va såå fin! Här ska de bakas bullar ännu oftare i mängder :) :)

Vi fick jättemycket gjort igår, köpte all färg som behövs, taket är färdig målat, likaså väggarna och panelen är uppsatt. (vi få la se vad som har hänt, när jag kommer hem ifrån jobbet) :)

Lite bilder!!!Tak & väggar är målade!!


Panelen är på G...


Vips så är panelen klar :)

Allt växer fram för varje dag som går...

Solen skiner som bara den ute,, :)
Återkommer snart
j5 kommentarer:

Rosengårdens Inredning och Nicke´s Egna sa...

Åhh, va fint de bliiir....
Kraaam Malin

nea i det gula huset sa...

Hej du!

Jösses vad ni donar och fixar! Fint blir det!! :)Har Andreas semester eller? Blir lite avundsjuk när jag ser hur mkt ni får gjort. Det fick vi oxå innan vi skaffade barn..nu går allt plötsligt en aning långsammare!

Det är kl 14.00 som jag ska vara där idag. Ska bli superspännande!

Har precis kommit hem från hästen..skulle kunna benämna den ridturen med att säga att vi har matat flugorna. Fy vad dom biter min stackars pålle! :(
Nu blir det duschen, hänga lite tvätt och sen är det nästan dags att sätta sig i bilen!
Berättar sen hur det gick. Och om jag har vägarna förbi Kappahl så får du veta då! :)

Ha det bäst!
Kram Nea

Ingela sa...

Ser jättefint ut!

Liten Bod sa...

Tack för kommentaren! Det är extra kul nu på sommaren när det är lite stiltje i bloggarnas värld. Så mycket fint ni hunnit med att gör med ert hus. Hoppas din mage ordnar upp sig, det måste vara jättejobbigt att inte veta när det kommer en dålig dag. Snuffe är så söt! Jag blir så avundsjuk på alla er som bor lite mer lantligt, och har så fantastiska loppisar i närheten. Här i Stockholmstrakten finns det inte riktigt gamla saker på loppisarna, förmodligen har de köpts upp och hamnat i någon svindyr antikaffär.... Ha det bra, Tina

Grodmamman sa...

Vad snyggt det blir! Blir lite avundsjuk på din panelvägg!:) Skulle vilja ha en sådan i vårt blivande kök, men sambon vill ha en helkaklad vägg istället. Sista ordet är inte sagt än, men samtidigt kan jag ibland känna att det kanske inte passar in i vårt hus. Ja, jag vet inte.
Kram