söndag 3 augusti 2008

Hej hej i stugorna!!!!
Idag har det varit en skön dag, mycket tack vare att min mage ha vatt bättre efter 3 oerhört jobbiga magdagar. Så idag kände ja att energin va tillbaka *skönt*.
Mamma, pappa och vi har ätit på Kina idag, Mmmm va de ä gott! sen blev det storhandling, vår kyl har ekat tom tillräckligt länge nu =)

Nu precis blev jag klar med att kita fönstret som vi har satt in i väggen, på ena sidan satt trälister och den andra va ju då gammalt kit. Så jag har tvättat och pillat bort allt som va löst och sprutat dit nytt. Jag har aldrig kitat förrut, det är sånt som jag tycker är sååå kul, att prova på nya saker så att man lär sig lite av allt, det är ju så himla kul att kunna göra det mesta själv! Och jag blev nöjd, så det kanske är mitt framtidsjobb = att bli fönster renoverare *hehe*Snart är all panel i köket uppsatt, det blev extra mycket pill och mätning just där, ni vet "gamla hus = inte raka och jämna väggar, men allt går om man är envis!
Alla långsidor målade jag klart idag, sen blir det listerna och allt sånt! men snart så =) Vi väntar på kaklet som har varit slut i evigheter, men nu är det beställt och kommer förhoppningsvis om 2 veckor. Sånt försenar ju allting, mycket saker som man inte kan göra innan kaklet är på plats.
SMHI hade rätt, "konstigt" =) vädret som är nu, är man ju inte riktigt van vid! Dock tycker jag att de är lite mysigt ändå, för man kan passa på att tända ljus och mysa till det inne, med en bra film och godis.

Ooohhh, nu känner jag doften av grillen! dags att gå ut med grillspätten, efter det så blir de ost & kex =)
(ännu är inte sommaren slut)
Ha de gottit
Kram
j
****************************************

3 kommentarer:

Saramedflera sa...

Jag längtar faktiskt efter hösten, älskar att kura inne med massor ljus tända. Vad kul att köket är klart snart.
Kram sara

Hjärtans sa...

Vad fint köket ser ut till att bli (som allt annat hos dig). Vad skönt att du mår bättre.
Här regnar det idag. Känns helt OK faktiskt. Trädgården blir glad iallafall. Ibland behöver man en dag att bara vara inne och skrota.
Kram Jenny

Kallholmen sa...

Vilket fint fönster.
Att öära sig nya saker är alltid kul men ibland så vill man ju bara bli klar och hinner inte njuta av vägen dit.Jag gillar verkligen dina fönsterluckor som du har i hallen
kram Malin