lördag 20 september 2008

Bröllopsdags!!!

Stort Grattis till Jimmy, som fyller år =)

Idag ska jag till kyrkan, på bröllop. Ett bröllop som kommer vara helt fantastiskt fint tror jag!! Detta fina paket ska jag skicka med paret! Oooh så kul, jag känner mig lite spänd i kroppen "smånervös" jag hade aldrig kunnat gifta mig själv hade vatt värsta nervvraket. MEN vilken tur då att inga såna planer finns, jag har ALDRIG drömt om att gifta mig, så som de flesta "tjejer" har, Puuhh skönt... =)

Men att gå på bröllop är ju super kul!!! Ooohh, jag får inte glömma servetten "till ögat" =)

See you later!!!

8 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Vad roligt att höra att det är fler än jag som inte drömmer om bröllop för egen del. Jag är så nöjd som det är. Men jag tycker gott att mina kompisar kunde ställa till med stor bröllopsfest, som i "Fyra bröllop och en begravning" för min skull så att man fick gå på fest ;-)
Istället blir det djupdykning i städskåp!! Ja, vi är visst lite städtokiga - för min del tror jag att det ligger i generna från min mamma och moster :-)

Jaa, har sett industribilderna i Sköna hem, bästa bilderna i hela tidningen tyckte jag! Jag är nu på jakt efter stora, tomma konservburkar som jag kan ha växter och grejer i, men helst utan att behöva köpa någon 10 liters burk med inlagda gurkor bara för att få burken...

Har tänkt ägna mig åt tygtryck idag, bara jag kommer på vad. Jag vill ju hitta precis RÄTT!

Dicksonska våningen sa...

Jag är inte heller så sugen på giftermål á la traditionella modellen. Helst i smyg utan en massa folk som tittar. Skulle också vara värsta nervvraket tror jag. Men jag skulle kunna tänka mig att vara gift.
Då kanske vi får se lite fina bröllopsbilder imorgon!
Trevlig kväll!
Kram Annika

Grodmamman sa...

Jag vill gifta mig, men inte ett stort bröllop. Kan tänka mig ett litet med bara närmsta familjen med. Sambon är inte någon som vill stå i centrum och inte jag heller direkt, men gifta mig vill jag!=) Dottern har sagt att "Pappa vill inte få ris i håret och därför vill han inte gifta sig!" Jag har lovat att tala om detta för alla gäster, så att han inte behöver oroa sig för detta!=)
Hoppas att bröllopet blev bra. Tycker också att det är kul att gå på bröllop.
Kram

chokladblomma sa...

Jag är inte heller den som har drömt om att gifta mig. Tanken har slagit mig senare i livet men min sambo han säger att; han ska gifta sig när han träffar den rätta! Vi har varit ihop i snart 19 år...:)
I somras så bytte han plötsligt taktik; "om du tar mitt efternamn!"
Attans, där blir det knivigt... Vill inte heta Svensson... Mitt nuvarande är bättre..
Så, följetongen går vidare, kanske vi gifter oss på äldreboendet...
Ha en bra lördag!
Kram A

lena sa...

Bröllop låter ju så härligt,vilket fint paket.Ha det så bra lena.

Saramedflera sa...

Hej
Fint paket. Det är så roligt att gå på bröllop.
Kram Sara

Skatan sa...

Hej!

Hoppas det blir trevligt :)

Godkväll,

Anna

nea i det gula huset sa...

Hej du!
Åhh..Bröllop som är så kul! Antar att det blev minst lika fint och roligt som du trodde!?

Tyvärr är/var det små larver jag hittade (3st). Då jag har plast och burkar kring det mesta i mitt skåp så har jag inte hittat något i mjöl, mat eller dyl. Men längs med kanterna hittade jag. Man kladdar ju alltid med ngt som tex brödsmulor och så. Örk och fy! Det är verkligen så jävla äckligt. Behöver nog inte säg att det fälldes några panik och äckel tårar när jag stod mitt uppe i allt.
Men jag undrar vart dom kommer ifrån. Anticimex sa att det kan ha funnits sen innan vi flyttade in eller att vi fått hem det från affären..! Usch!

Fina kuddfodral du visar längre ner..vart har du köpt dessa?
Dom kanske skulle kunna passa i vårt tv-rum när jag börjar där! Har nog äntligen bestämmt mig hur det ska bli.

Ha det gottit!
Kram Nea