torsdag 11 september 2008

Duracell kanin...??

Hallo hallo....
Oj oj oj, vad jag har hunnit med mycket idag!!! =) Fick ett målar-sug och tänkte överraska Andreas när han kom hem från jobbet!!! Yes, då hade jag målat om "hallen" uppe. Där va redan vitt MEN det är säkert längesen som de målades! Ni vet vit färg som har gulnat,,, inget som har stört så mycket men när man kollade nära och noga såg det förskräckligt ut, toa dörr och karmar så himla skönt och fint blev det! Fräscht som sjutton =) Dock så har ju jag min onda handikappade tumme ;) som förstör hela handen och armen när jag använder handen mycket! Sorgligt som fan eftersom jag alltid har varit praktiskt lagd och älskar att greja med händerna! Så nu värker armen och min hand är stel och svullen =( MEN kämpar för att skriva lite till er!!!! MEN nu är hallen krit VIT.... *Tihi*

All ved är nu på sin plats =)


När vi va på vår lilla Malmö tripp för ett tag sen, så köpte vi två gamla järnsängar! Vita som va perfekt slitna. Fick även höra en lång rolig historia om dem av ägarna, det är ju alltid kul!!! Vi skulle ju ha en säng till gästrummet, men den andra då??? Joo, halva ska användas som "fåtölj" jag ska bara köpa en tjock go madrass först!! Någongång i framtiden så kommer den att få tillbaka sin fot-ända =) det har jag lovat Järnis, hehe!!!


Har även hunnit städa och mycket annat idag, har skuttat runt som en liten duracell kanin!! Men nu ska batterierna få vila!!!

Natti natti
j

7 kommentarer:

Home No.1 sa...

halloj ..det var en bra ide med järnsängen , nu måste du visa efterbild hur det blev med madrassen på...kanske vore något att ta efter ..

Kram Annica.

Lila sa...

Oh, så roligt att få se din blogg igen. Jättehäftigt med fotöljen!!!!

Kramis Lila

LantlivsAnette sa...

Godmorron !
Åhh himmel vilka underbara järnsängar..och att göra en fotöj så där,,åhh så skulle jag också vilja ha det !
Vilken snygg frisyr du har nu , och färgen..woww vad häftigt !!
Jag håller med dig om den där idol tjejen Anna,vilken röst..hon kan vinna hela rasket ska du se...
Hur har du det med magen nu,hjälper hyonosen ?
Jag hoppas att du blir bra , jag har själv magkatarr o går på medecin,jag brukar tänka på dig..ujjj...det är så hemskt att ha ont i magen..igår åt jag nötter,det skulle jag inte ha gjort , jag hade ont hela kvällen !
Ha det så bra Kram Anette

Änglahem sa...

Morgon Duracell!!!

Hihi...du är bra lustig du!! Duracellkanin!...det är inget som kan smittas eller?...skulle behöva en rejäl dos av dom batterierna dååå!

Vilken fiffig idé med järnsängen som fåtölj! Vilken lycka att ha ett stort hus att möblera!!! jag har själv fått möbelköpsstopp av maken!!*grrrr*....man kan väl alltid slänga ut något gammalt istället!!....visst?!*fniss*

Ha det gottigt i helgen!
Kram, Ulrika

Fröken Fräken sa...

En sådan var jag i onsdags! Fast igår hade jag ingen energi alls och orkade inte med något pyssel alls, det var ju hemskt. Får se om det blir mer action i eftermiddag.
Wow, den där fåtöljen kommer ju att bli helt fantastisk!!

Lisas inredningsblogg sa...

Vad roligt att ha hittat hit! :D Duktig du e som målat och så fint ni ser ut att ha det. Nu blir det en närmre kik i tidigare inlägg här hos dig! Ha en trevlig fredag!!

Hjärtans sa...

Vad skönt att få det vitt och fräscht. Fast det bara är två år sen vi målade hemma så finns det redan väggar som skulle behöva få lite ny färg. Hoppas att det inte gör lika ont i handen längre !
Jenny