tisdag 23 september 2008

Köksglimtar....

I korgen ligger just nu gryt lappar/vantar, men jag ska köpa Leila Lindholms kokbok/bakbok (tänk att jag inte har den) som bakar så ofta, konstigt! Då iallafall ska hon ligga i min korg =) =)

Yes, där va lite bilder ifrån köket! igår åkte lamporna upp och rullgardinerna m,m. Känns skönt! Tar sin extra lilla tid, när man är som vi och inte kan hålla oss till ett ställe att dona med i taget...

Ha de gottit!


9 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser myckert läckert ut, i ert kök.... en läsare!!

ha de bra!! Harriet!

Gårdsromantik sa...

Jag bakar nästan aldrig - så jag borde nog också köpa den så jag får lite inspiration!

Kram Maud

Dicksonska våningen sa...

Jag orkar aldrig baka - det är ett så stort projekt tycker jag! Men det är ju så otroligt gott när man väl har gjort det. Det tråkiga är bara att sambon äter upp alla bullar när jag inte är hemma...!!!
Fint med rullgardin innanför fönstret på skåpet :)
Det där med inbrottsskydd har vi väl inte tänkt så mycket på. Vi har grannar som har uppsikt hela tiden. De är hemma på dagarna nämligen.
Ha det bäst!
Kramar A

Vitt är vackert sa...

Så fint det blir!! Ser jättemysigt ut!

Du, måste fråga, du har haft annonser, Google Adsense, på din sida ett tag va? Tjänar du nåt på det??? Tänkte också prova och har lyckats få in nån annons, hur många klick behövs för att få nåt överhuvudtaget? Vet du?....

Ha det bra!

Kram Ellinor

Grodmamman sa...

Det ser ut att bli så himla fint! Och det där kaklet, jag vill också ha det! Måste bara sälja in det till sambon bara!=)
Jag har idag bakat äpplemuffins med crumble från Leilas bok. Nästa gång ska jag ha större formar! De blev inte direkt snygga, men goda!=)
Kram

chokladblomma sa...

Vet du vad! Jag har inte heller den där boken! Men käner ett allt starkare behov... Gillar att baka. Finns det något med choklad i den där boken?:)
Köket ser jättefint ut!
Kram

Saramedflera sa...

Fin fint jag gillar kaklet.Leilas bok är bäst!
Kram Sara

Vårt lilla hem sa...

Hej!

Oh så snyggt det blir!! Så snygga val ni gjort till ert nya kök! Det är lite slitigt att hålla på och renovera men guu va nöjd man blir när det är klart! :)

Leila ja, jag har den inte heller, fastän jag bakar himlans ofta, får nog bli till att beställa snart :)

Kram! Jenny

Ps! Underbar hund ni har!

Hemma hos Razzel sa...

Alltid kul att se hur ert kök bara blir läckrare och läckrare!!