onsdag 17 september 2008

Kottar.....

Hej alla!!!
Nu är jag precis hemkommen ifrån min hypnos,,, Ojoj vad avslappnad man blir! *spännande* Man kan ju dekorera med nästan precis allt,, och på vårat bord sker det ständigt förändring! Det är ju kul liksom... Just nu får mina "dopade" jumbo kottar trängas med ljuskoppar!!Mys pys....
Angående mitt förra inlägg,,, så tycker jag att de va väldigt tråkigt att bara 1 go tjej kände som jag,, av 65st som har besökt min sida idag! Tänk om alla på hela jorden skickade ett mess på endast 20kr, då tror jag att framtiden såg bättre ut! det hade varit en skön trygghet för oss alla.... (va bara tvungen att säga detta)

Varma kramar j

12 kommentarer:

Malla sa...

Ja snoddas är gott=)
Bakar mest för att det är kul. Är inte heller så glad i kakor, det finns annat som är godare..hihi!!

Ja, det är synd att inte fler kommenterade på förra inlägget..

Kottarna blev superduperfina, en jul-idée att ta till mig. Kottar är bra fina=)

Ha en myspys kväll!!!

Kram

LantlivsAnette sa...

Åhh vad mysiga bilder..vad härligt det låter med hypnos, jag har aldrig provat det själv..men skulle kanske behöva det uppstressad som man är...
Åhh vilka fina nya kläder du har köpt..den där gråa kragen/ponschon den vill jag också ha..
ha det så bra Kram Anette

nea i det gula huset sa...

Hej du!

Läste ditt inlägg för några timmar sen på jobbet. Fastnade på denna (fd)livglada tjej´s blogg så jag hann inte kommentera hos dig! Blev oxå tagen och ledsen över vad jag läste men oxå väldigt, väldigt imponerad över vilken kämpe hon var!
Givetvis kommer jag bidra till att forskningen av denna fruktansvärda sjukdom kan fortsätta!

Vad mysigt det ser ut på ditt bord!
Måste säg att jag blev snopen när jag såg att ert bord var svart! Ha ha.. Jag hade förväntat mig ett vitt bord!

Ha det gott tjejen!
Kram Nea

Galleri Hönshuset sa...

Hej. Vad fint det blev med kottarna, kottar kan man dekorera med en hel del. har missat en hel del fina inlägg, ska kika in en annan dag igen...sitter på jobbet just nu ;)Ha det gott. Kram Pirre

chokladblomma sa...

Jag tror att många inte vet vad de ska skriva. Brist på kommentarer kan helt enkelt bero på att man blir väldigt "tagen" och inte vet vad som är "rätt" att skriva. Men; det finns inga rätt eller fel!
Kram A

Grodmamman sa...

Har nu skänkt pengar till barncancerfonden efter att ha suttit här med tårarna i ögonen och läst om denna tjej. Min pappa dog också av cancer som spred sig till levern.
Super mysigt med dina kottar.
Kram

Vitt är vackert sa...

Här var det mysigt värre!!
Gripande inlägg, det förra. Läste faktiskt om henne i lokaltidningen. Hon bodde i vår grannstad. Har skänkt pengar till fonden och skänker de kvarlevande en tanke.

Kram Ellinor

Ullis/Leva på landet sa...

Här var det flera inlägg jag missat. Fastnade på inlägget om Madde. Tycker hennes namn på sjukdomen stämmer så bra, den jävla idioten. Miste min kusin i cancer. Då hade hon ett barn på 2,5 år och ett annat på 3 månader. Varför? Den frågan har jag ställt mig många gånger, och hennes barn ännu fler. Skänker ofta pengar till sådanan ändamål.

Kram Ullis

Anonym sa...

Hej..angående ditt inlägg igår så kanske det vara svårt för många att skriva/prata om sånt.Mina tankar gick självklart tillbaks till år99 då min son fick beskedet cancer bara 19år.Han hade turen på sin sida..är botad idag.Men man bär alltid det med sej.
Jag skänker och hela min familj pengar till forskningen..det görs med direkt avdrag på våra konton...
Man kan givetvis inte skänka till alla insamlingar som finns..men alla måste veta att bakom varje mäniskar här så finns det kanske någon som råkat ut för denna gräsliga sjukdom och som skänker en slant utan att tala om det.
Höst-hälsning fr Christina (utan egen blogg, men läser din varje dag..)

In my house sa...

Hej Christina!!!
- Jag menade absolut inget illa, utan ville mest få fram en liten väckarklocka, som vi alla behöver. Det är så himla lätt att gnälla över små saker och strunt! Så det är väldigt nyttigt att läsa om sånt här,, iallafall för mig! Jag får ett annat tänk. Visst känner alla någon el några som är drabbade - därför behöver man påminnas över vad man själv kan göra... Så detta va absolut inget illa menat utan bara en liten knuff!!!

- Jättekul, att du läser min blogg och kul att du skrev så att man får ett litet humm om vilka som kikar in!
Ha det så bra och hör gärna av dig igen *då blir jag glad* =)

Kram josse

Dicksonska våningen sa...

Det ser ut som att kottarna lyser! Fin dekoration!
Och ett jättemysigt vardagsrum har du. Så snyggt med ett mörkt bord som bryter av lite mot det vita - det ger värme och djup i rummet.
Kram Annika

chokladblomma sa...

Åh! Min kommentar var inte menad som någon som helst kritik vännen! Jag tycker att det är jättebra att du väcker frågan. Innan min pappa dog så var jag en sådan som inte vågade säga något. Men jag lärde mig då att man ska våga prata om det. Jag uppskattade verkligen när en av mina vänner vågade prata med mig, samma dag som han dog. Så det försöker jag hålla fast vid, att göra samma sak för andra.
Ha en bra dag!
Kram A