lördag 27 september 2008

Lilla hallens mini make over!

Hej hej!!!
Vid frukosten började vi prata om lilla hallen,,,, och vad brukar hända när vi pratar om något?? Jooo, vi halsar kaffet och sätter igång!! Och som vanligt får det bära el brista....
Våran lilla hall "groventren" har alltid varit så kall! Vi har ju redan upplevt en vinter i huset (flyttade hit 07-12-07) Så vi vet hur kall hallen blev! Och redan nu har börjat bli. Både golv och väggar är kalla! Antingen är det både och el så kyler det ena upp det andra! *förstår ni?* Vi börjar iallafall med golvet,,, lätt att bara bryta upp, ner med isolering och på med nytt golv..... Eller????


Snygg plast matta som låg under det oerhört snygga laminat golvet, hmm =)


Gammal tapet som fick se dagens ljus en liten stund!!Nu har jag fått vatten på min kvarn - sylt på pannkakorna och socker på havregrynsgröten... *fniss* Hellskotta oxå då,,,, Naturligtvis skulle vi få fram ett trägolv..... HUR GÖR VI NU DÅ??? Jag ger mig fanken på att de finns fina plank golv i hela huset!!! så sugen på att ta fram kofoten!! =)

Tycker att det är oerhört sorgligt att lägga igen ett sånt här fint golv,, det konstiga är att om man står på de "gamla" laminat golvet så är det iskallt och står man på trägolvet så är det inte alls kallt!!! Jaha,,, hjärnkontoret få jobba nu! kan det då "bara" vara väggarna som behöver isoleras? att det är dom som kyler golvet!!
- Mina planer va ju att lägga ner isolering och sen lägga svart & vit rutigt golv!!! Och denna make over skulle bli klar idag... Men nu så får vi se hur det blir!!! Jag får nog värma några bullar ta en kopp kaffe, sätta mig i hallen och fundera....
Återkommer senare!!!
j

3 kommentarer:

chokladblomma sa...

Spännande! En arkeologisk utgrävning bara så där!
Jag förstår verkligen problemet... men ni ska inte behöva frysa om fötterna... blir intressant att se hur det blir!
Lycka till!
Kram A

Grodmamman sa...

Förstår ditt dilemma!=) Trägolv är fina, men det är inte kul om man fryser om fötterna. Eftersom du tänkt ett vit-svart-rutigt golv så blir säkert det bra också om ni nu måste isolera golvet. Det går inte att isolera underifrån då? Säger som Chokladblomma, blir intressant att se hur det blir!=)
Kram

Mrs W sa...

VARFÖR!!! ska ni lägga över det vackra golvet!! woahhhhhhhhhh anv tofflor, lägg dit mattor ripsmattor el trasmattor... ;-)