fredag 12 september 2008

Nytt skåp igen!!

Hej hej!!
Hmmm, vågar knappt berätta..... Men Andreas har gjort ett fönsterskåp till... Tycker det är så himla fint, och när man hittar fina gamla fönster så kan man ju inte hålla sig!!! Är ju galen i denna grå-slitna färgen! fönstret har bara stått och väntat på just detta! Det är även denna hallen som jag målade igår! Här i ska jag sätta tyg, för mitt emot ligger vår lilla toa, så i skåpet ska de förvaras toarullar m,m allt som berör toaletten.
Här ser man även in till sovrummet, som nog kommer att bli ett vinter projekt sen!!!







Redan Fredag, veckorna går fort! Ruggigt som bara den är det ute, jag eldar som en galning! märks så tydligt inomhus när det är kallare ute! huu huu... Blir många tända ljus ikväll och god fläskfile att äta!!!

Mysig kväll önskar jag er!!
j

12 kommentarer:

Viola sa...

hejsan, förstår att ni trillar dit på gamla vackra fönster, det blir ju så fint, här blir det oxå god fläskfilé, falsk pepparfilé, mums! och gott vin så klart, är på landet och solen skiner, kan man tänka sig och imorgon är det dags för årets cykelfest som håller på i minst 12 tim, ha det gott i helgen, kram VIOLAN

Lisas inredningsblogg sa...

*Svar* Tack! Hoppas din helg också blir bra!

Grodmamman sa...

Era fönsterskåp är så fina! Blir så sugen på att fixa ett själv, har ett gammalt fönster ute i förrådet som jag inte vet vad jag ska göra med än.
Vad du hann med mycket igår då!:) Nästa gång duracellkaninen sätter fart så får den gärna komma förbi här!:) Synd att vi inte bor i samma stad!:)
Du har fått mig att längta till måndag och frisören. Är så trött på mitt hår nu. Har självlockigt hår och nu lockar sig överhåret i nacken, men inte det under! Helskumt!:)
Trevlig helg!
Kram

drömmen om vitt sa...

Hallå där! Håller med om att man känner kylan komma, men det är ju så mysigt med brasa och massor med tända ljus. Superfint fönsterskåp, nu blir jag sugen:)
Trevlig helg
Lotta:)

K sa...

Men gullet, jisses vilken händig karl du har då, hos er verkar det hända grejer!
Blev alldeles till mej av avundsjuka av dina järnsängar. GUU SÅÅ SMART Å GÖA OM TILL FÅTÖLJ!!!Du är fyndig du å ni har sååå fint å mysigt så jag blir helt sjuuuk bläh pilutta dej ;D *LER*
Puss kram kravbanan/K

Vitt är vackert sa...

Hej!
Ja, har verkligen vart skönt att komma iväg lite!!

Här har ni inte legat på latsidan mínsann! Såna underbara fönsterskåp ni gör!! Förstår verkligen att ni får mersmak! Å va käckt med järnsängen som fåtölj!

Ha nu en skön helg!

Kram Ellinor

Helene på Rörvik sa...

Hej!
Vackert fönsterskåp, passar så bra in! Ja lådan kommer från Ib Laursen kul att du gillar den. Ha nu en riktig mysig helg!
Kram Helene

Lina sa...

Hej!
Nu kikar jag in igen! Hade missat en massa kul inlägg sen sist!

Vilket JÄTTE härligt skåp ni byggt!Ett sånt skulle jag gärna vilja ha här hemma!

Här är de fredagsmys som hägrar nu, choklad och tända ljus!

Kram & trevlig helg!
/Lina

ps. Jag länkar till dig om de är ok? ds.

Sara sa...

Hejsan
Kikar in och önskar dig en fin helg. Fint skåp!
Kram Sara

Änglahem sa...

Hejsan lilla Duracellkaninen!!*tihi*...känns verkligen som det stämmer in bra på dig efter den uppfattningen jag fått av dig*fniss*. Energisk och härlig!

Så fint skåpet blev, du får visa med tyg i sen!

Vad du är snäll som tänker på dottern min! joodå det går väldigt bra för tillfället, bara hon tar sin medicin så....dom hittade inget fel sist nu heller!!...samtidigt som det ju är skönt, så hade det ju varit skönt med en riktig diagnos istället för bara att tarmarna inte fungerar och ingen vet varför!
Hoppas att du själv mår ok! Har du avslutat arbetsträningen eller är du kvar i klädaffären? KappAhl var det det? eller nu minns jag kanske helt fel...

Ha en supergó helg!
Kram, Ulrika

Frida sa...

Hej!
Vilket underbart fönster, sovrummet kommer säkert att bli jättefint!
Önskar dig en trevlig helg!
Kram Frida

Fröken Fräken sa...

Ja, alltså om ni tycker att ni får för många så är det baaaara att skänka vidare dem till mig! De är så vackra! Inte kan man ju låta fönster gå till spillo.

Klart att man måste ut på balkongen och sopa och hålla det lite fint, även om man inte sitter där så ofta nu..

Tack för din snälla och medkännande ord. Det känns fint att få höra. Jag tror också på något sätt att de vi älskat finns omkring oss på något sätt, iaf tills de ser att vi klarar oss. Jag minns att när min mormor gått bort så kunde jag vi flera tillfällen känna hennes doft någonstans nära mig fastän jag var helt ensam. Det kändes tryggt.