fredag 7 november 2008

Ansiktet.

Ansiktet ansiktet ansiktet......
Tyvärr så har man ju inte en lovely Olivhud =( Vilken tur att de då finns smink =)
Köpte lite nytt till facet häromdagen!

Primer *LUMENE*
Foundation *Dior* med puder i.
Lösögonfransar & klister.
**************************************
Det viktigaste är att ha en bra grund/foundation! Jag brukar prova olika märken och typer varje gång jag köper! Hoppet att hitta en som är riktigt kanon,, även bra för huden att byta lite! Något som är nytt på mitt sminkbord är just Primer, har aldrig använt de förrut, så det ska bli väldigt kul att se skillnaden *om de ens märks* En primer jämnar, håller sminket på plats och ska motverka en blank näsa, som det lätt blir efter en lång dag! Så nu ska jag testa detta, och berätta vad jag tyckte för er *som är intresserade*
Imon ska jag testa lösögonfransarna, som endast ska sitta på halva ytterkanten "spännande" Kanske visar resultatet!! Varför just imon??? Jooo, då ska jag ut och svänga på dom lurviga! Men till vad???? Berättar senare :) :)
Tjing tjing!

9 kommentarer:

Sara sa...

Tjena
Jag använder Mary kays foundation och den är superbra. Önskar dig en fin helg.
Kram Sara

Dalatorpet sa...

Använder allt från make up store och face... dock var det länge sen nu som jag sminkade mig :-)

Lallis - liv och leverne sa...

Ja, tack gode gud för smink! *s*
Vad kula tt köpa lite till sig själv sådär:)
KRam Lallis

Hemma hos Razzel sa...

Jag har först nu prövat på mineralmakeup som är så tredigt just nu.. Köpte Max Factors Foundation - coh försöker morgon efter morgon att prytsa ut det i ansiktet men känner mig som en tvättbjörn! Någon som vet hur man fördelar eländet jämnt i fejan???

Hemma hos Razzel sa...

Jag har först nu prövat på mineralmakeup som är så tredigt just nu.. Köpte Max Factors Foundation - coh försöker morgon efter morgon att prytsa ut det i ansiktet men känner mig som en tvättbjörn! Någon som vet hur man fördelar eländet jämnt i fejan???

Anonym sa...

Hej gumman!

Åh, vad lyxigt med lite nya sminkprylar =)

Tror att du kommer att vara supersnygg imorgon, och kan nog gissa vart ni ska... =) lite avis är jag allt!

Hade inte varit fel med ett glas vin (eller 2) hi hi..
Det får vi ta igen sen.
Ha det så kul imorgon!

Kram L

Anonym sa...

Hejsan "hemma hos razzel" och "in my house" förstås. *fniss* Eftersom jag inte har nån egen blogg (ännu) hoppas jag det är okej om jag lånar din blogg lite, så jag kan svara på foundationbryderiet? :-)

Att man börjar med rengöring, ansiktsvatten och ansiktskräm är väl självskrivet? :-)

Jo alltså...för att få det snyggt behöver man en sk makeup-svamp som man fuktar försiktigt med lite vatten. Sen tar man en "dutt" foundation på svampen och börjar applicera uppifrån och ner med små korta drag. Tänk på hur de små håren i ansiktet ligger - följ riktningen och arbeta "medhårs". Var noga med att applicera så det inte blir kanter vid hårfästet och öronen. Har man en ringad top eller tröja får man dra ner makeupen även på halsen och decolletaget. Sluta INTE under hakan - det ser bara konstigt ut! Följ upp med transparent puder och rouge.

Lycka till och ha så skoj!

Kramar "Anette utan blogg"

Myrrabutiken sa...

Hej hopp! Kul med nytt smink:) Jag älskar allt med makeup, den bästa foundation som finns är från Clinique, sen tycker ja att Make up store har bästa am skuggorna....Har aldrig testat lösögonfransar, visa resultatet please:)Kram Jenny

Malin sa...

Jag är verkligen en riktig sucker för dyra sminkprodukter och älskar verkligen allt som har med det att göra.
Jag har iofs blandat både billigt och dyrt och den enda skillnaden är oftast att det billiga inte sitter lika länge. Nu är det ju fixat eftersom jag testat Smashbox primer och jag är helt chockad!
Tjoho, vad bra den är!
Sminket sitter som berget hela dan och glansen på hakan är som bortblåst.
Primern ska ju också jämna ut alla linjer och skavanker och DET gör den verkligen. Jag ser ut som 20 igen och inte 3o..hahahahahah!!!!!