fredag 28 november 2008

Fredagen är nu slut!!!

Hej alla!!!!
Hoppas att dagen har varit bra, jag har hunnit det mesta som jag hade tänkt :) Men man är ju hopplös, när det gäller att ändra hit och dit, plus att jag blir så trött på mig själv, för jag tröttnar så fort på saker,,, som jag typ nyss har köpt!! :( dumt..... Eller så kan det vara så att jag ser det FÖR ofta här och där - då blir jag emot istället.... ,,, sen så har man juh många saker som man gillar - men kanske inte har plats för. Jag hade behövt ett större hus *hehe* Vi samlar på oss så mycket saker, har nog gått upp och ner i källaren 100g idag med saker som jag gladeligen hade gett bort!! (tur att vi har källare)
1:a 2:a 3:e 4:e


Adventsljusen - blockljus, vita lerfat och kaffebönor (luktar mums)
Små små stjänor från Watt & Veke, som jag köpte på Mairo idag! Ska dock köpa nya glödlampor imon,, nu har jag matta i, då blir det ett gult sken, glasklara är bäst om man vill ha ett vitare sken.
- Annars så har allt gått kanon idag, MEN Ooohhh, det sticker i mina ögon av att se alla gamla krukväxter,, uurrk jag vill ha nytt. Men mitt samvete kan inte slänga ut levande fina krukväxter! (mamma vill du ha dom, så att jag kan köpa nytt) *fniss*
Natti natti j


3 kommentarer:

Grodmamman sa...

Vad du har hunnit med!=) Kom på igår kväll att jag inte köpt ljus till min adventsljusstake. Skall kolla mitt lilla förråd annars får det bli nya!
Kram

Anna Drott sa...

Idag är det dagen före första advent, och jag har än så länge inte en enda stjärna i fönstren...måste köpa imorgon!

Dina småstjärnor var kalas!

Kram!

Fröken Fräken sa...

Tack för utmärkelsen, vad glad jag blir över att du tänkte på mig!!

Nu känner jag igen mig sådär väldigt igen! Här är det en som kan kånka grejer upp och ned många gånger innan jag blir nöjd! Kan tänka mig att det blir en del sådant imorgon tex... ;-)
Och jag planerar att omplacera lite växter som jag tröttnat på hos min far och hos brorsan.. den sistnämnde bor ju så nära att jag kan smita över och bara ställa dem där.. :-) Köpte ju murgrönor idag (jag ger inte upp mion tro på att jag ska få dem att trivas hos mig) som jag hellre vill ha!!

Kaffebönor var ju en fiffig idé, jag skulle behöva något runt mina ljus också, men har inte kommit på vad. Kanske bönor är grejen!!