söndag 23 november 2008

Loppis

Hej och Hallo....
Idag blev det en tripp till Moheda loppisen =)
Men oj oj aj, vad kallt de va, trots mössa och massa kläder, våra tår va stelfrusna - började tina upp 2 kilometer innan vi var hemma =) Där va lika mycket folk som på sommaren, något som jag blev lite snopen över....
Vi köpte gamla plåt burkar, fina att ha hyacinter i eller bara få stå och vara fina! 4 små speglar som va fint nötta, dom ska jag ha på bordet när man ska duka fint, glasburkar med lock och en annan större sak som jag ska göra om och pimpa till, kan ej visa eller avslöja något - för det är en Julklapp =) =)


Nu börjar Ensam mamma söker *Wiiiieee* sista avsnittet, Jag tycker att de ä såååå bra.... Sen blir de la Wallander ;) Och i varje paus springer jag runt och donar med nåt som jag har suttit och klurat på,,, hmm! *knäpp man är*Kram kram


12 kommentarer:

chokladblomma sa...

Fina fynd!!
Du, jag fryser nästan aldrig om fötterna. Vet inte varför, men det är jätteskönt att slippa blåfrusna tår. Går det att dela med sig av denna "förmåga" så gör jag det NU! Till dig! (funkar det?!?)
Däremot så är jag beroende av mössa och vantar. Det är sååå skönt!
Dona på du! Och ha det så bra!
Kram

Saramedflera sa...

Hejsan
Ja nog är det kallt alltid. Men fina saker fick du med dig hem.
Kram Sara

Grodmamman sa...

Jag blogga i väntan på "andra" delen av Wallander!=)
Fina saker du hittade och visst är det fruktansvärt att frysa om tårna!?! Spelar nästan ingen roll hur tjocka kängor jag har så fryser jag förr eller senare.
Kram

Änglahem sa...

Ooops! var det så mycket folk i denna kylan?! Förstår att det var snopet. Men vilka fina fynd du gjorde! Glasburkarna kan du skicka till mig om du skulle tröttna*blink*....

Ha en fin start på ny veckan Josse!
Kram, Ulrika

Ullis/Leva på landet sa...

Men så mycket fint du ahr httat på loppisen. Det har varit rejält kallt här idag och ikväll blåser det storm. Skönast att mysa i soffan framför tv:n men en go filt öve sig.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Gårdsromantik sa...

Här är det nästan storm - sitter t o n och fryser inomhus!

Den där loppisen hade jag gärna hängt med på - så vackra saker du hittade!

Nej nu måste jag gå och sova - tapeterna hänger inte sig själv.

Kram Maud

Anna Drott sa...

Burkarna var inte dumma du!

Men du...varför anordnas det utomhus-loppisar i denna kyla??? :) Eller ska man säga: Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder...:)

Kram kram!

Jozan - Krydda Livet sa...

FINA fynd hörru du :) Det är skoj med loppis.

Jo du vi har rå riven potatis, mjöl och salt till våra pitépaltar hehe så det är nog dem du har gjort då. Kroppkakor brukar vara med kokt potatis eller hälften hälften med någon speciell krydda och kött. I palt använder vi rimmat. Men det är ju ungefär samma sak. Det är ju bara sååå gott :)

Kram Josefin

Mrs W sa...

vilka fina fynd :-)

nea i det gula huset sa...

Hej gumman!
Vilka fina fynd du har gjort! Gillar verkligen dina burkar. Tittade på sånna en gång och fick väl något släpp och gick därifrån utan..har tänkt på dom flera gånger sen dess!
Lusigt att jag faktiskt tänkte på moheda häromdagen. Har inte varit där ännu men om dom nu har öppet på vintern med så är det ju värt att planera in!

Jag tror nog att du kan komma på något bra som du kan jobba med hemifrån! Jag har fundrat massor men nog inte ens i närheten av så mkt som du!
Tror att du kommer fixa detta! Du och min sambo kunde kanske gått ihop..han är ju uppsagd och slutar i februari!

Nu ska jag köra till mamsen!
kram kram

Jozan - Krydda Livet sa...

Jajjemän som inbiten Pitébo är jag BOMBSÄKER på att det INTE ska vara ägg i haha :)

Kram :)

Vitt och nött sa...

nä ingen julmusik :)
moheda ja, vilken loppis! ja har bara varit där en gång å kom hem med finfina fynd!
var där i somras men hur har dom öppet nu under vintern? inte så ofta va? kan ju kolla på deras hemsida annars om du inte kan deras öppettider i
huvudet :)
du hade ju också fått med dej finfina fynd hem!
gillade burkade jättemycket!!

sköt om dej!
KRAAAAAM!