lördag 1 november 2008

Tiden går, nu är det redan 1 November!! Herregud snart även år 2009,, kommer ni ihåg när det speciella året 2000 kom, då pratades det om att jorden skulle gå under och en massa hemska saker,,, Nääädå inget hände, med facit i hand så har vi klarat av 8år på 2000-talet!!Men visst märks det att November månad är här,,, speciellt på våra gamla fönster!! Den härliga imman är tillbaka,,,, ;)Ni kikar just nu på vårat "Tv-rum" och jag själv har nyss kikat på dansbandstävlingen :)

Foto ifrån soffan,,, med blicken inställd mot stan!! Mmm det är en härlig syn!

Vi har ju väldans högt i tak,, som jag tycker så mycket om! Här ovan och under är taket som högst, 3,50 meter annars så är måttet 2,80... Första gången man klev in här, så kändes det så himla högt och speciellt,,, nu har man blivit hemmablind och tänker inte så mycket på de,,, men visst är det härligt!!!

Vi har varit hos mamma & pappa idag/kväll... Vi tjejer i familjen älskar Lutfisk (som jag redan har tjatat om) men inte karlarna! Så pappa lagade mat till dom och mamma till oss!! Hehe, jag åt en stor tallrik med Lutfisk sen slank det ner 2 Snitzlar *mums* bjöds även på god fruktsallad, glass och grädde!!! ALLT va så himla gott.... Tack tack :)

Halloween,,, hmm... Jag har inte någon speciell relation till just denna dag,, kommer faktiskt inte ihåg om man ens "firade" eller gjorde något när man va mindre!! Jag tror att det har kommit mer & mer på senare år. Men att tänka och vara med nära och kära, tända ljus på kyrkogården, det är väl lite av vad vi gör. Jag har inte ens köpt en pumpa i år, eller hm! det har jag nog aldrig gjort förresten. Nähe, nu ska jag väl runda av mitt snick snack på kvällskvisten och slå över till Beck & Gunvald! Ha de gottit tills nästa gång!

Kram

8 kommentarer:

chokladblomma sa...

Vilken rymd ni har! jättefint!
Vi har en takhöjd som varierar mellan 2,10 och 2,30... Lite skillnad! tut att vi inte är så långa!
Ha en bra dag!
Kram

Grodmamman sa...

Härligt med högt i tak!
Lutfisk är något jag aldrig fått ner, men man vet aldrig!=) Här träffas min mamma och mormor runt jul och äter lutfisk ihop. De är de enda som äter det.
Kram

Malla sa...

Men herre, vilket rum!!!
Sånna vackra fönster och himmelsk högt i tak .
Vilken drömbostad ni bor i!!
Tänk, om det hade funnits nåt sånt här i Göteborg för mig. Det hade suttit fint.
Fast, då hade jag måstat spendera hela min lön på hyran och det hade ju varit mindre kul!=(
Det är verkligen en nackdel i stora städer söder ut..

HOME SWEET HOME sa...

Hallå !
Satt och bläddrade runt på din fina blogg och blev fullständigt kär i dina vackra fönster.
Säger bara WOW ; vilket rum !!!
Ha det /Bitte

Fröken Fräken sa...

Men så vackert... både vad gäller höjden i rummet och de vackra fönstren! Och att ni inte har hängt några gardiner där. Det är så härligt att se att ni har ett så vackert hus och sedan också inreder i passande stil. Ibland ser man ju vackra sekelskiftshus där någon inrett i 80-tals stil och då vill man ju bara gråta... då tycker jag att de inte "förtjänar" sitt hus..

Nu blir det hederlig korvpizza (endel tycker att det låter underligt, men jag gör den precis som min mormor brukar göra den, både god och härligt minne av min älskade mormor - som lärt mig sy, sticka, virka!) och sedan ska jag städa vidare.. flyttar runt grejer för fullt, ja du vet ju hur det är! Om jag inte ser en Beckfilm förstås, det lät ju som en bra idé!

Dicksonska våningen sa...

Så fina fönster och så vackert med högt i tak! Ert hus är speciellt - och det på ett bra sätt :)
Jag ar nog klätt ut mig ett par gånger på halloween, men det var väl mest för att det blev roligare att ha fest då! I år tog vi det lilla lugna! Ingen huvudvärk idag.
Ha en skön söndagkväll!
Kramar A

Mrs W sa...

ja tänk att vi överlevde milleniumskiftet :-)

mia sa...

Men vilken lägenhet! Fönstrena och rymden! Me like!

Hur är det möjligt att inte ha sett en enda Bond!? Min haka ligger på skrivbordet framför mig nu ska du veta. Nå, Casino Royale ska du gärna ha sett innan du ser denna, blir svårt att förstå annars men den är utan tvekan en av de bästa Bondfilmerna nånsin, så ska du börja, börja där.:)

Kram Mia