fredag 2 januari 2009

2008 - fortsättning!!!

Fortsättning av min lilla tillbakablick!!!!
När vi flyttade in så satt det skivor över alla spegeldörrar,, dom åkte snabbt väck. Så vi har renoverat alla dörrar, som numera är vita....I hallen in till gästrummet, bytte vi dörr. Till denna gamla charmiga, som har suttit på ett torp! Det är ju så himla fint med fönster. Bredden passade precis men inte längden....!!!


Så vi byggde på dörren till sin rätta höjd, spacklade, kitade fönstret på dom ställen som behövdes - och numera är den Vit....

Ha de Gottit
j

3 kommentarer:

Grodmamman sa...

Vad fint ni gjort iordning era dörrar. Vilket jobb!
Kram

chokladblomma sa...

Uj,uj,uj... Vi har flera dörrar som behöver målas... kan du skicka hit lite energi tack?!?
Hoppas att det går fin-fint med din kvistlackning förresten. Det är för övrigt oxå en blä-sak att göra. Men man har ju igen det!
Ha en bra dag!
Kram

Fröken Fräken sa...

Jag är ju inte förvånad över hur fint ni har gjort det! Jag vet ju vilken bra smak som du har!! Däremot är jag helt förfärad över vilka hemska grejer de tidigare husägarna hittat på! Spika för gamla spegeldörrar, de måste ha varit från vettet!!!!

Själv är jag helt exalterad, jag har äntligen varit och hittat mig ett nytt tygskåp. Eller nytt är det ju inte, ett gammalt fint träskåp med svängda ben. Just nu är det ådringsmålat, men sedan (med varmare temperaturer...) ska det målas vitt! 600 kr fick jag ge, men med tanke på vad nya skåp som ändå mest bara består av spånskiva kostar så är jag ändå nöjd!!