fredag 2 januari 2009

2008 - fortsättning!!!

Matsalsrummet!!!!


Nu är golvet spacklat på dom knaggar som saknades, slipat, kvistat och nu ska vi ner och måla *Wiiiee* det går framåt,, så härligt!!!
Här ovan såg ni lite av vårt förra projekt, som liksom hängde ihop med köksrenoveringen.., Det snart vita golvet, kommer att passa bra ihop med rummet!!!
Kram josse

5 kommentarer:

Från koja till slott sa...

Spännande att få se resultatet! Vi är också sugna på att köpa trägolv och måla vitt i vårt allrum/kök. Ska ju slå ut väggen så dessa två rum blir typ ett! Vet visserligen inte vad det döljer sig för golv här under, kanske är fina trägolv, vi får helt enkelt se när vi börjar rota i det! Spännande, spännande! Det är det som är så charmigt med gamla hus, man vet aldrig vad man hittar! På gott och ont kan man väl tillägga ..

Tänk inte på kuddarna, är nöjd bara att jag får dem nån gång! Du får maila mig ditt kontonummer så kan jag sätta in pengar till dig. Eller du kanske har skickat med en lapp med uppgifterna!

Känner igen det här med magen. Har själv haft problem med min till och från, men nu är jag tack och lov bättre! Har också gjoprt en massa undersökningar men läkarna kom fram till att det var stress som orsakade problemen för mig. Vad jag förstår har du en kronisk sjukdom?? Det har två av mina kusiner och två av mina vänner iaf. Tror det heter Ulcerös kolit om jag inte har helt fel!

Jaja, lycka till med målandet!!

KRAM Pernilla

Ullis/Leva på landet sa...

Blev ju så jättebra. Så duktig du avarit som kvistlackat allt nu.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Ullis/Leva på landet sa...

Blev ju så jättebra. Så duktig du avarit som kvistlackat allt nu.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Grodmamman sa...

Du är inte dålig som orkat kvistlacka hela golvet nu!:) Här har det knappt hänt något idag. Har inte orkat. Men imorgon är en annan dag!:)
Kram

NinaH sa...

Härligt år ni haft... med ljuvliga resultat (huset)!
God fortsättning på det nya året!