onsdag 7 januari 2009

Bänkar & fårskinn....

Hej hej!!!
Åååå, vilket underbart väder det är idag,,, lagom kallt och lagom med snö... Snuffe å jag är precis hemkomna från en lång promenad.. Vi bor istan men, bara några hundra meters promenad så är vi i skogen med ursköna stigar, vägar och en sjö.... Guud va fint de va,, snön lyser vitt och bländar! Solen sken som bara den, Snuffe å jag njöt!!! Livet kändes jäkligt fint....
Andreas bygge,,, japp! träbänkar!!! Mmmm, så glad jag är! fast detta är bara en prototyp "stavning" Två bänkar istället för stolar runt matbordet..
Köpte 2 Luddar gråa "fårskinn" på Ikea.... Men nu måste jag tänka ut vilken färg eller lasyr jag ska måla dom i....
(obs: golvet är endast målat 1gång) =)













Tjing Tjing
j



13 kommentarer:

Nettan sa...

Hejsan! Vilken händig make! Å vilket härligt rum! Å söt var han lille snuffe!!
Kram Nettan

Grodmamman sa...

Säger det igen, det blir så fint!
Händig man du har skaffat dig också!:)
Det lät i mitt inlägg som om de får frukost på sängen varje dag, de små barnen, men så är det verkligen inte!:) Däremot får de ofta frukosten serverad vid köksbordet. Ett led till att få en så trevlig morgon som möjligt, vilket inte alltid är lätt med två barn som inte är några frukostmänniskor. Det har de ärvt av fadern, modern är vrålhungrig så fort hon slår upp de blå!:)
Lät härligt med en långpromenad också.
Kram

Anonym sa...

Hittade hit precis nyss. Gud vilket fint hem du har! Vilken inspiration! Nu blir jag sugen på att byta vår lilla hyreslägenhet mot ett hus :)

Rosengårdens Inredning sa...

Hej Josse!
Vilka fina bänkar....vilket TEAM ni är ni två...
Blir säkert kanonfint hos er och passar DIN stil.
Lamporna från Ikea är jättefina och användbara lite varsom.
Vi vann ju IKEAs Julkalendertips den 23:e så det blev 3600 kr att tänka ut vad man ska köpa för det presentkortet.

Ha det gott och jag gillar din stil jättemycket ;)
Kram Malin

Villa Carl Larsson sa...

Vilka fina bänkar han har snickrat ihop. Han verkar bra händig din kära :) Kommer nog bli alldeles supersnyggt när allt blir klart sen. Spännande att få se. Kram

Från koja till slott sa...

Hallå min vän! Skitsnygga bänkar! Det där fårskinnet har vi oxå i sovrummet, sååå mysig! Golvet är ju kanonfint! Nu har vi rekat under vårt golv i vardagsrummet och visst finns det trägolv, men för långt ner så att säga! Ligger typ minst 1 dm ner under all golvgips, isolering och skit. Blir för mycket jobb helt enkelt! Nu har vi bestämt oss för att lägga in plank-golv och måla det istället, precis som ni! Har visat sambon och pappa era bilder! Hehe! Bra med inspiration!

Nu til frågan; vad kostar ett sånt golv på ett ungefär per kvm?? Vet du det?? Om du inte vill svara här kan du väl maila mig! Skulle vara jättesnällt!!

Angående om mina kusiner äter speciell kost för sina magar så vet jag inte det! Dock vet jag att min faster och hennes man äter GI mat, och de har gått ner ca 7 kilo var denna höst! Alltid nåt! =)

Nu är kuddarna här iaf! Ska hämta dem imorgon, blir spännade!

Kramis Pernilla

Mot nya tider sa...

Kom in på din blogg av en slump och nu är jag en flitig besökare :) Ditt hus ser ut som en underbar vit dröm, jätte mysigt, Och det låter som du har en händig man :) Ha det bra!!

Dalatorpet sa...

Ditt vita golv är super fint!

AGENT 77 sa...

visst är de härligt att solen tittar fram o de bara mer mer I LOVE:::fina bilder..wow gillar din "SNÄCK"lampa...kram E

Fridashus sa...

Hej Josse:o)

Fy søren så pent du har det. Liker stilen din VELDIG godt:o)Gulvet er knallfint.

For en søt hund du har også;o)

Klem

Ullis/Leva på landet sa...

Så mysigt det ser ut. Ville också ha fårskin på kökssoffan för jul men då var det inte så mycket pengar i kassan så det blev lite fusk i stället. Funkar bra det också. Nu får vi vänta med spänning vad det blri för färg på bänkarna då.

Kram Ullis

Vackrare vardag sa...

Så snyggt, så snyggt! Blir säkert helt perfekt, oberoende vad du väljer att måla dem i. Vilken tur du har som har en sån händig man;)

Fröken Fräken sa...

Ser ut som modellen tröttnade på att modella där på slutet?! ;-)
Supersnajsiga bänkar! Jag skulle ju egentligen ha velat ha en hemmasnickrad bänk till soffbord, men det gick ju väldigt trögt med snickrandet så det fick bli en annan lösning (den där sk skohyllan från Jysk). Men spjälor mellan fick jag iaf!

Ja, det sägs att det ska vara skönt att återgå till vardagen. Här tycker jag mest att det går åt en himla massa tid till jobbet istället för pysslandet! Så jag tar gärna lite helgdagar till. och har så smått börjat planera för resa till sommaren.. man måste ju ha något att se fram emot eller hur?