tisdag 6 januari 2009

Industri look....


Mörkt ute & klockan är 23,09....
Jag sitter här med citronvatten och en skål med Apelsin skivor,, tänkte ge mig en vitamin kur - så att min halvdassighet i kroppen försvinner!!!
Eftersom jag älskar industri looken såååå himla mycket - så är det ju en självklarhet att dessa lamporna följde med mig hem.... En av varje färg,,, hade velat ha 5 av varje - men även jag kan ju tänka lite realistiskt =) =) hehe.... Den svarta lyser upp Menyn i köket :)
Andreas bygge blev kanon *Wiiee* va glad,,,
men fler ska tillverkas =)
Imon återgår allt till det vanliga =( Andreas börjar jobba!!! Och Snuffe å jag få komma in i våra rutiner,,, fika framför kakelugnen med Lussekatter, gör vi några gånger varje dag *fniss* vi går våra promenader mellan fix och don!! Jaaa, självklart mycket mer.... Han har det bra han,, som får gå och skräpa med mig hela dagarna!!
Nuuu ska jag kolla runt hos er alla,, =)
Kram kram




12 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Så mysigt det blev. Vad har han byggt? Nyfiken!

Kram Ullis

In my house sa...

Till Anette (utan blogg)

- Kul att du gillade krokarna =) Och duuu, jag tycker verkligen att du ska börja blogga!!! hade vatt så kul.... + att du kan skriva om lite hud tips,,, då.... =)

Kraaam josse

Anonym sa...

Tjingeling josse!
Ja jag lär ju inte kunna skriva om bara inredning isåfall - har inte så många kvadrat att visa upp lixom. Ni skulle tröttna rätt snabbt! ;-D

Alla verkar ha så bråttom att städa ut julen, själv är jag nog sist med att dansa ut den. Å då är det under gråt och tandagnisslan. *fniss*

Men NÄR allt juligt väl är ihoppackat och undanstoppat på vinden, så ska jag sätta upp de fina krokarna. Fram tills dess går jag runt här och funderar på vart de skulle göra sig bäst. :-)

Usch, jag har trillat dit och blivit riktigt krasslig nu. Fyyy!!! Men det är väl bra att det bryter ut ordentligt så man blir av med det sen.

Men duuuu - va snyggt det blir hemma hos er! Jag kommer absolut behöva dig som inredningsdesigner framöver!!! Är det ok om du får betalt i lussebullar (allt en fattig student har råd med för tillfället)? ;-)

Hoppas du mår bra gumman!
Kram Anette - utan blogg

millandante sa...

Här sitter jag uppe sent och kan inte sluta kika runt inne hos dig! Så fint hem och blogg du har!
Tack för din gulliga kommentar inne hos mig!
Nu ska jag sova! Återkommer!

Galleri MochB sa...

Snyggt! Borde nog göra en menytavla jag också med lite olika alternativ. Det blir alltid bara det samma vanliga tråkiga när man står i affären...:O)
God fortsättning! Kram Mia

Vackrare vardag sa...

De är verkligen jättefina de där lamporna! Och häftigt när den lyser upp menyn så där!

Förlåt att jag blandade ihop:) Hade ju nog fattat att ni bor i hus, men fick tydligen något hjärnsläpp när jag skrev kommentaren... hi hi.

Låter mysigt med lussebullar framför kakelugnen! Här har vi -10 idag också, så jag tror att det blir att sätta igång en brasa här också.

Ha en skön dag!

chokladblomma sa...

Snygg lampa! Passar kanon där i hyllan.
Visst ska det bli skönt att börja leva efter rutiner igen, men jag känner faktiskt lite oro inför att börja jobba igen... det var lite stökigt i slutet på höstterminen... Det är väl bara att ta ett djupt andetag och köra igång.
Idag är det stängningsdag i skola och daghem här så vi är lediga idag oxå! Sista dagen. Det blir med andra ord en mjukstart denna veckan!
Ha en bra dag!
Kram

Mia sa...

Blev jättesnyggt! Precis som du är jag tokig i den lite råa industriella stilen. Mums!

Kram Mia

Ett skönare liv sa...

Hej sötnos :)

tack snälla :) nu blev ja glad.. de värmer verkligen ! :) är säker på att dina vänner också kan skatta sig lyckliga :)

åh vilka snygga lampor ! vart fick du tag i dom?

stor kram
nadja !

Fröken Fräken sa...

Supersnygga lampor! Det borde jag ju veta eftersom jag länge och väl stod och höll i dessa på Ikea för en vecka sedan men inte kunde bestämma mig för vilken färg jag skulle ta och sedan lyckades jag övertala mig själv om att jag hade nog med lampor. Nehejdå, det hade jag ju inte alls har jag nu kommit på när jag förtvivlat försöker lysa upp vardagsrummet när det är mörkt ute!

Försöker också hålla det rent hemma - men efter alla omflyttnignar som varit tar det ett tag innan allt landat och jag bestämt mig hur jag ska ha det. Fler saker kommer nog snart att åka bort, när jag känt efter lite till.

Kuligt att du gillade min tavla. :-) Ja, det är inte lätt att hitta något på väggen när man inte vill ha något som gör för mycket väsen av sig!!

Nu vill jag bara hem och måla klart mina korgar!

Lilla huset på prärien sa...

Verkligen störtsnygga de lamporna. Jag gillar! Är det Ikea eller? Eller Granit kanske? Hur som helst - superfina!

/ Jenny

Anonym sa...

Jätte fint vitt golv.Vilket märke på färgen andvände du? // blomsterknoppar.blogspot.com