torsdag 8 januari 2009

Magen styr min vardag....När magen inte vill vara med mig,, vad gör jag då??? Joo, jag städar, städar å städar!!! Det är rofyllt för kropp och själ...
Nåt som jag har tipsat om innan,, är ju Tvättmedel... Som rengöringsmedel på porslin,, handfat, toa, badkar m,m. Det är super bra,, och så luktar det Nytvättat - finns det någon godare doft??? Plus att jag har fått godkänt av min städtokiga
bloggvännina Fröken Fräken *hehe*
Tjing tjing

9 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Åh så smart... det ska jag tänka på! Känner dock aldrig att jag får lov att städa sådär fröjdefullt i FRED. Barnen snurrar runt benen hela tiden...

Jag har inte varit med så länge... vad har du för fel på magen?! Hoppas det blir bättre.

Kram Jenny

hwita drömmar sa...

Hoppas du mår bättre snart, har själv haft magkatarr vid olika tillfällen så jag vet att det inte roligt! Du har säkert provat det redan, men jag tipsar iaf om Aloe vera drycken med hög % av aloe vera som är väldigt bra! Måste säga att ert hus blir otroligt fint, gillar verkligen att ni lagt in plankgolv, var det svårt? Eller är det ungefär som att lägga in klickgolv? Kram/Maria

Brunettolle sa...

Städning är jättebra terapi!

Grodmamman sa...

Inte kul när magen inte vill vara med. Hoppas att det snart ger sig!
Tack för tipset med tvättmedlet också.
Eftersom jag borde starta mitt nya liv så vore det livsfarligt att ha sådana där goda chokladbollar i kylen!:) Fast imorgon är det fredag och sedan är det helg, men på måndag..... då!:)
Grattis till utmärkelsen också.
Kram

Fröken Fräken sa...

Jajamen, godkänt och klart! ;-) Och jag måste säga att jag tycker att badkaret håller sig rent längre med tvättmedelsmetoden också. Och jag borde veta, för herr Fräken är tokig i att bada.

Just nu har jag tre korgar på tork från målning på vardagsrumsgolvet, och gissa hur den röran stör mig?!?? Jag behöver ett pyssel- och stökrum!

Så ledsamt att höra att magen gör livet surt för dig. Jag vet hur det är tjejen, och jag önskar verkligen att det ska bli bättre för dig, för inte förtjänar du att ha det så här!

Ullis/Leva på landet sa...

Har provat tvättmedel och jag jåller med dig. Fungerar bra. Det blev så där med min blogg sedan jag fixade lite med den. har ju "Låst fast" bakgrunden så det är bara själva splaterna som rör sig. Det blir lika för mig själv här hemma, medans när jag provar på jobbet fungerat det utmärkt. Vet inte varför.

kram Ullis

Ullis/Leva på landet sa...

Nu har jag gjort lite ändringar i mallen. Du får kolla om det fungerar bättre nu.

Kram Ullis

Dicksonska våningen sa...

Tack för tipset! Allt som gör det lättare att städa är bra!

Så fina bänkar Andreas hade gjort. Att ha bänkar istället för stolar är ju smidigare. Tar inte så mycket plats - och så får man chansen att lägga en massa fina kuddar på dem :)

Hoppas att du mår lite bättre idag.
Kramar Annika

i Emmas vita hem sa...

Hej Josse :)
Tack så mycket för din fina kommentar, jag blir så glad!
Den här bloggen var helt ny för mig, vilket vackert hem du verkar ha, en sån underbar hall!
Jag ser att ni har målat golvet vitt, det har vi tänkt att göra här hemma också. Vad har ni använt för färgtyp och nyans? Det såg väldigt fint och blankt ut.

Ha en härlig vecka!
Kramar Emma