tisdag 6 januari 2009

Mitt Ord.....

Hejsan alla....
Mitt ledord nu efter Julen är: RENT, det ska vara rent, ljust och härligt!!! Inte en massa små krusiduller och onöda saker.... Eftersom vi har möbler här och där pga målningen, så kan jag bara börja små dona i fönstren... Mmm, vad jag njuter av att plocka väck och göra om helt å hållet i fönstren...
- Det blev en tripp till Ikea igår :) Och vi hittade allt som vi ville ha och inget onödigt följde med hem... *skönt* annars åker ofta nya saker ner i källaren,,, hmmm! man tänker,,, Ähh den kan jag ha nångång!!! men nu är det slut med det,,, =)

Igår skulle vi köpt mer golv färg,,, hmmm! Den va slut överallt... Usch, vad tråkigt! kommer kanske på Torsdag.. Nu när man vill få det klart och va uppe i en bra målningsfart..
- Jag tog en liten plock paus med er nu,,, håller på att slänga alla rangliga hyacinter, smågranarna (som jag kommer att sakna) m,m. Andreas är i garaget och bygger *fniss* kan det vara jag som har gett honom en ritning på nåt?????
Nää, dammvattnet väntar =) Kram

9 kommentarer:

Maria sa...

Hejsan!

Hittade just din blogg och vill bara säga att jag tycker att den är jättefin! Hit ska jag komma tillbaka!

Lycka till med alla renoveringar!

Hälsningar Maria

chokladblomma sa...

Trist med färgen...
Vilken snygg fönsterbräda, både pyntet och själva brädan liksom. Riktigt snygg.
Damma på bara, jag gör inte många knop här = gôtt!
Ha det bra, vännen!
Kram

...Tre rum och kök sa...

Hej, å god fortsättning!

Va långt ni har kommit, att ni orkar...fast med ett sånt resultat så förstår jag att det kliar i fingrarna att fortsätta! Det ser hur fint som helst ut :-)

Må så gott!
Kram Lina

Vackrare vardag sa...

Har precis samma känsla som du. Det ska vara rent, enkelt och inget extra pluttigulligt nu efter julen. Och det är såååå skönt!

Jättesnyggt du har i fönstret! Och jag lade också genast märke till fönsterbrädan. Så otroligt charmig! Egentillverkning? Nyfiken på vad som byggsi garaget;)

Ha det gott i kväll!
Kram

Dicksonska våningen sa...

Gröna växter är så fint att pynta med. De passar dessutom perfekt i ett vitt hem :)

Imorgon ska jag ha min grejardag med rent och undanstädat tänkte jag. Men när man inta har det så ljust inomhus för övrigt så känns det inte alltid rent även om det är det... konstigt...
Jag får göra så gott det går!

Och så ser jag fram emot att få se ert golv målat och det hemliga projektet visat här på din blogg :)

Kram på dig!
Annika

Grodmamman sa...

Säger som de andra, snygg fönsterbräda och den är snyggt "stylad" också!:) Min tanke var bara att hur vågar du ha ljus direkt på fönsterbrädan? Jag skulle vara så rädd för att förstöra den!:)
Tråkigt med färgen.
Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Vilken otur med färgen. Hoppas att ni får den snart. Det är ju så skönt att få plocka bort en massa. Så fint det blev i fönstret.

Kram Ullis

Anonym sa...

Åh, golvet blir ju superfint!

"1 o 2 - jobba på"

så kommer vi och inspektarar nån dag! hi hi

Kram L

Millas hem sa...

Superfräscha bilder!
Gillar också den industriella looken!
Lamporna är super!

Kram Camilla