lördag 10 januari 2009

Tattoo..... =)

Vet ni vart jag va igår.....????? Hos tatueraren :) Skulle boka tid,,, men oj vad hon va uppbokad!!! kanske ska sätta upp mig på Avbokningstider!!! fniss va kul..... Jag som ä så otålig vill ju helst göra det idag, NU ja tack,, just NU hade passat fint =)
Vi ska till Mamma och pappa idag,,, Vi tjejer i familjen ska äta Lutfisk *mums* och karlarna dom får Stek,,, Kräsna ;) Vi ska fira min kära pappa som fyller på Måndag!!!
Svarar på era frågor och mail, så fort jag hinner,,, =)
Kraaaaam j

11 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Wow - är det du där på bilden?? Vilka grymma tatueringar... vad ska du hitta på härnäst?! :)

Kram Jenny

Villa Carl Larsson sa...

Wow vad spännande. Vad blir det för tatuering då? Har du flera?

Vitt och Blått sa...

Vad blir det för tatuering? Spännande att se resultatet sen! Va fin soptunnan blev när du spraymålade den! Ha en bra helg! Kram Ewa

LantlivsAnette sa...

Halloj där !
Så du ska göra en tatuering, vad spännande...min dotter vill göra en liten mini räv bakom örat..hii..hii..en lite kul ide faktiskt...
Du, Jeanette med bloggen Jeanettes hus har fått tidningen så hon fotade av den och mailade till mig, så det är gjort..ojj vad fina bilderna var där i tidningen, den kommer ut på Tisdag, så köp den då..lite overkligt att mitt första jobb nu är tryckt..
Ha det så bra hos mammsen o pappsen..vet du min karl Morgan fyller också år nu på Måndag, så det blir kalas i morron..
Kraam Anette

Fröken Fräken sa...

Hm.... tatueringar är inte min grej! Jag antar att du har tänkt över det noga, det är ju inte så lätt att ångra sig eller ta bort det när man inte tycker att det var så fint längre. Jag bara säger.. en tjej i min gymnasieklass tatuerade sig och ångrade sig sedan, och fick ta bort med laser och allt, inte alls kul...Själv skulle jag aldrig tatuera mig. Med tanke på hur snabbt jag tröttnar på det mesta. ;-) Lite komiskt är det att tänka sig hur personer som typ Dregen ser ut som 70-åring med alla sina tatueringar, kanske inte så hippt då eller..?! ;-)

Fasligt vad ni verkar vara förtjusta i lutfisk?! SJälv har maninte haft någon bra magnatt eller magdag så jag har känt mig rätt sliten, men ändå orkat måla lite. Första varvet på pallen är klart! Testade grepp grundfärg först, sedan blir det vattenbaserat ovanpå.

chokladblomma sa...

Hmmm... jag är också kräsen, gillar inte lutfisk. Den är lite läskig i konsistensen!
Ha det bra!
Kram

K sa...

Hello honey WOW såå spännande att se va det blidde...Jag har faktiskt 2 st...vilket inte många tror om mej eftersom ja ser såå snäll o menlös ut fniss...Har en på svanken som alla andra...o en på foten som jag är sååå sjukt nöjd med tänkte faktiskt visa den på bloggen men det bidde inte av...LYCKA TILL IAF O TA MED NÅT ATT BITA I ELLER NÅN ATT SKRIKA PÅ HAHA Nääärå på foten var det ej så farligt men ryggen uuuusch dä gjorde ont dä...Trevlig helg vännen kram banan /K

Britt sa...

va spännande, vad blir det?
Är det du på bilden?

Du måste berätta var du ska tatuera dig och vad det blir!

Kram britt

Från koja till slott sa...

Hallå bruden!!! Måste ju också fråga; är det du på bilden??? I så fall en riktig cooling ju!! =)

Jag har också funderingar på att göra en tatuering, men på det stället jag vil ha gör det nog super ont!!! Vill ha på min ena handled .. Är så feg att jag förmodligen aldrig vågar göra det, men jag vill ju så gärna! Gubben min har några stycken, sexigt på karlar tycker jag ! ;)

Du, nu har jag hämtat kuddarna!!! Blev superduperfina!!! Tack så hemskt mycket! Maila mig uppgifter så sätter jag in pengar till dig.

MEN, det var banne mig nära att jag inte fick upp paketen! Herregud, barnsäkrat hundra gånger om ju!! När jag väl tagit mig in i kartongen upptäckte jag två mycket VÄL igen-tejpade PLATSPÅSAR!!! Tog mig ett bra tag att komma in till de där godbitarna! Men som sagt, ETT STORT TACK för besväret!!

KRAM Pernilla

Anonym sa...

Mmmm lutfisk!!! Jag ÄLSKAR lutfisk!!! Med massor med kryddpeppar och salt och vitsås. Men ärtorna skippar jag gärna. :-D

Vad hade du tänkt tautera för något och vart ska det sitta? Berätta berätta!

Må godis! (Men ÄT det inte - det gjorde jag igår, och då menar jag MASSOR med godis. Jisses vad jag har haft ont i magen.)
Kram Anette - utan blogg

Mia sa...

Vad ska du skaffat för nåt då? Jag är inget fa av nålar så skulle aldrig komma på tanken, tycker min bara hud funkar fint men Nicole Richies tatuering (en länk runt ankeln) är grymt snygg!
Ska bli spännande att se bilder!

Allvarligt har ni haft honom såå länge! Jag började gapskratta när jag såg din kommentar för varje gång fastnar jag alltid på bilden av dig som moster i sidomenyn men någon hund har jag aldrig skymtat förbi. Galet!

Kram Mia