lördag 3 januari 2009

Tjuvkik....

Hej hej....
Hoppas att ni alla har det dunder bra!!!! Vi har fått snö idag =) Mysigt! Snuffe älskar snö,,, som ett barn, han tuggar, fnyser, leker, springer och sladdar... =)
- Visar en liten tjuvkik på golvet.... Halva hallen och halva rummet är målat,, 1gång ska snart börja måla det en gång till.... + köket som ska få sig en strykning till.... Känner lite ajaj i ryggen,, men fasen man är ju inte 20år längre *skratt* och det är ju självklart värt de!!!! Synd att man inte kan måla allt på en gång, vi måste liksom spara några gångar här och där, för att kunna ta oss upp, ut och in i köket!!!
Vi har lite funderingar på att köra till IKEA imon eller på Måndag ;) så typiskt oss - är det inte snö så är det Gudrun, Per eller någon annan storm just den dagen! Jag, Andreas min syster och Jimmy utmanade Per sist,, det va typ vi och 5 personer till på IKEA "skitskönt" men på hemvägen fick karlarna i vår bil röja undan 2 stora granar som låg rakt över vägen... MEN vad gör man inte för ett IKEA BESÖK...... ha ha!!!!
Kram kram

8 kommentarer:

Huset på kullen sa...

Vad fint det blir. Vi har också målat ett trägolv vitt och jag blev supernöjd.

God fortsättning!

/ Linda

Ullis/Leva på landet sa...

Så snyggt golvet blir. Vill också till IKEA men det lär väl dröja. Vi har ca 15 mil enkel resa till närmsta varuhus, suck.

Kramar Ullis

Grodmamman sa...

Snyggt det blir!
Förra året fick vi skjuta upp vår IKEA-resa p g a Per, tror jag det var. Varken sonen eller jag var glada då, vi höll ju på att göra om hans rum då.
Kram

Vitt är vackert sa...

Va snyggt det blir hörru!! Vi har också planer på att måla golv. Hade tänkt att vi skulle slipa och måla direkt på parketten, men såhär som ni gör verkar ju himla smidigt. Å blir så snyggt! Kanske får tänka om...
Kul med lite snö. Här har vi ingen än...

Hoppas allt är bra!

Kram kram!!

emma sa...

vilken härlig blogg du har, man inspireras verkligen av din inredning. Absolut. Gott 2009!

Vackrare vardag sa...

Golvet blir verkligen supersnyggt! Att det tar på ryggen glömmer du hastigt sen, när du får gå över ert vackra golv och bara njuta av det:)

Hoppas ni får ett bra Ikea-besök i morgon! Utan stormar och dylikt;)

allt o inget med jeanette sa...

Längesen jag var här...
Måste läsa ikapp en del, kul! :D
Jag har också Ikea abstinens!
Vill köpa ljus, servettar o sen hittar man alltid lite annat kul!
God fortsättning!
Jeanette

Fröken Fräken sa...

Det där ser ju ut att bli hur snyggt som helst! Inte riktigt vad man kan säga om mitt hem just nu. De stora omflyttningarna är genomförda, men nu gäller det att hitta rätt plats till rätt saker. Och du vet ju hur lång tid det kan ta när man går runt och flyttar på saker, arrangerar, provhänger tavlor och känner sig för.

Hihi, Molle älskar också snö! Han brukar liksom hoppa typ jämfota i snön, eller så sticker han in hela huvudet i snön, bökar runt, fnyser, drar upp huvudet, skakar på det och ser jättelycklig ut med fullt av snö i "mustascherna".