lördag 31 januari 2009

Ursnyggt Plåtskåp...

Hej hej!
För ca en vecka sen köpte vi detta Fina Plåtskåpet av Malin "Rosengården" Har länge letat efter ett sånt! Och det blev perfekt, när det väl kom på plats! vi är supernöjda! Ska ha nånting på skåpet, men har inte hittat just de där klockrena! sökandet fortsätter :) Längtar tills det blir varmare, då alla loppisar drar igång igen, det är då man kan hitta det där lilla extra som man bara hittar på just loppisar!!!!






Dom svarta detaljerna passar klockrent ihop med resten av vår inredning,,, gillar det skarpt och klappar på den varje dag =) =) fniss
Det raka, hårda, stilrena - blir kanon mot de vita lantliga!!! Det är ett måste hos oss,,, Industri/lantligt det är en perfekt blandning - som jag ÄLSKAR.....
Ha de gottit!!!
Stor Kram j

18 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Ojjj så fint...himmel vad du lyckas bra med den blandningen..super duper snyggt !!
Kolla hos mig idag, jag visar gala stassen..hii..hii..
Kraam Anette

chokladblomma sa...

Snyggt!! och praktiskt!!
Ha det!
Kram

Fröken Fräken sa...

Helhäftigt! Passar ju perrans hos er! Jag stod på loppisen och höll i en slags gallerhylla som jag var sugen på, men så kände jag hur jag började få ett maganfall, så då var det bara att släppa allt och åka direkt hem.. suuuck! Fast egentligen hade jag ju ingenstans att ha hyllan, iaf just nu. Men det kändes surt! Nu tror jag att jag håller mig hemma och ägnar mig åt tygpyssel...

Nej, jag tror inte alls att jag missuppfattade dig vad gällde reklam. Jag är alldeles övertygad om att du har din blogg på precis det sätt som du vill, och ingen förtäckt reklam. Jag menar bara att för MIG skulle det kännas som att jag var tvungen att anpassa mig med reklam. Jag vill känna att jag bestämmer själv. För många andra skulle det alldeles säkert inte vara så, men jag är ju då lite arbetsskadad! ;-)

Ja, jag blir så djäkla störd på när man blir mentalt klappad på huvudet och kallad för "lilla vän" och man undrar just vad man ska behöva göra för att bli tagen på allvar?! Stå på dig!!

Grodmamman sa...

Det är därför jag gillar din blogg så mycket! Du har en egen stil och håller dig till den. Så roligt med någon som både har det vita, lantliga, men vågar bryta av med raka motsatsen. Det blir en häftig blandning!:)
Eftersom jag inte hade en egen stil när vi flyttade in, så krävs det mer tid och ork att få till den stil man vill ha. Men för varje renovering vi gör, ju närmare "min" egen stil kommer vi!:)
Kram

Villa Carl Larsson sa...

Wow vad läckert! Inget kunde ju passa bättre i ditt hem :) Super!

Kram och ha en fin lördag kväll

Mitt hem är min borg sa...

Heej!!

Vilket häftigt skåp du har köpt.. Det passar verkligen bra hemma hos er.. Tycker du har så fin blandning..

Jag ska öppna en internet butik.. Ska börja tillverka själv, går det bra så utökar jag nog med lite inköpta grejer och vintage.. Ska bli så himla kul.. =)
Tack för ditt stöd!! =)

Kram Linda

Lundagård sa...

Jättefint plåtskåp, rymmer en hel del! Har sett några på auktioner men när man inte haft möjlighet att få hem det så har det inte blivit av.

Sara sa...

Vilket coolt skåp! Det passar verkligen i ert fina kök.
Kram Sara

Träningsvärk Med Jeanette sa...

Coolt skåp!
Tekakorna såg mkt goda ut! Hembakt är riktigt gott!
Ang A-kass o F-kass, så jobbar jag där.
Haha! Närå, tråkigt skämt..
Jag har samma erfarenhet som du fast jag är 36 o har 5 barn...
Säkert har de såå tråkigt jobb att de tar ut allt skit på oss som ringer.. Nä jag dömer ingen. Men lite ödmjukhet eller en charmkurs är aldrig fel.
Ha en skön helg!

Jeanette

Malin sa...

Har bara en sak att säga...
FANTASTISKT=)

Kram

Malin sa...

Har bara en sak att säga...
FANTASTISKT=)

Kram

nea i det gula huset sa...

Hej du vännen!
Usch och fy för F-kassan och A-förmedlingen! Men jag förstår inte varför dom har sagt ja en gång och säger nej nu! Dom brukar ju vara precis på andra hållet!
Det låter verkligen som en riktig chans du har fått av frissan din! Jag håller tummarna för att det ordnar sig för dig och att dumhuvudena ger med sig!

Tjusigt skåp du har införskaffat! :)

Jag sitter här och sliter mitt hår över denna förbannade reklam jag kämpar med att få in på min sida. Jag kan fan inte hitta ngn J*la kod att kopiera. Var hittar jag den! Jag har gjort nya flöden och annat skit nu i 45min men ingen kod dyker upp! Vet du har det fungerar?

En annan fråga. Dina tekakor..har du havregryn i dom? Tänkte ge mig på det imorgon och undrar om det är "karins kakor" eller om det är ngt annat recept!?

Ha en superkväll!
Kram Nea

LOPPISLIV sa...

Hejs svejs! Vilket härligt skåp du fått tag på, de är så himla fina såna plåtskåp tycker jag.Du har verkligen lyckats att blanda den industriella looken med det lantliga, och får till en sån där perfekt mix av båda världar. Gick igenom dina inlägg nu och ser att jag missat kommentera (fast jag var säker på att jag gjort det...börjar nog bli lite senil eller nåt...hihi) I alla fall ett stort grattis till 1 års dagen du firade m bloggen den 25:e och vad roligt att det ska bli ett köksreportage hemma hos dig, och att få se ditt vackra kök i någon tidning sen. Ha en härlig helg nu. ( ska nog baka te kakor imorgon, blev så himla sugen när jag såg din bild :-) Kram Paula

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Det var coolt, riktigt coolt! Jag måste skaffa större bostad, du ger mig alldeles för mycket med idéer *ler*

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Lina

Ullis/Leva på landet sa...

Passar ju perfekt.

Ha en skön helg!
Kram Ullis

Mia sa...

Ojojoj jätteläckert. Gillar blandningen av det lite romantiska och det lite råa. Grått är för övrigt en favorit i mitt hem.

Hoppas du har en härlig helg!
Kram Mia

Britt sa...

kanonsnyggt!
Du har verkligen känslan!!

Kram britt

Anonym sa...

Skit coolt. Jag gillar det verkligen.