tag:blogger.com,1999:blog-135088792643283755.post4539500943758122825..comments2024-03-27T20:35:20.442+01:00Comments on In My House Blogg & Butik: Första skörden =)In my househttp://www.blogger.com/profile/04475081836499381800noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-135088792643283755.post-51811821796537395842009-08-04T07:23:57.946+02:002009-08-04T07:23:57.946+02:00Åh mummmmmmmssss!! Gissa om jag blev sugen på paj ...Åh mummmmmmmssss!! Gissa om jag blev sugen på paj nu! Kram PetraAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04648079390713783232noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-135088792643283755.post-22582000935313625022009-08-02T19:49:31.329+02:002009-08-02T19:49:31.329+02:00Håller med föregående kommentar. Och om man vill k...Håller med föregående kommentar. Och om man vill kan man göra färdiga små portionspåsar med färdigskurna bitar och frysa in sedan när man är sugen och göra paj är det bara att tina..<br />perfekt för kräm med.mumsigt..<br />kram och lycka till nästa vår!<br />HeidiHeidihttps://www.blogger.com/profile/03509075622601139082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-135088792643283755.post-5625335426874194432009-08-02T09:27:39.875+02:002009-08-02T09:27:39.875+02:00Du har nog köpt alldeles utmärkta rabarber men du ...Du har nog köpt alldeles utmärkta rabarber men du har skördat för sent, därför den sura smaken. Låt den bara stå nu tills nästa år och växa till sig. Rabarbern smakar nästan alltid bäst före midsommar, efter 1 juli brukar jag låta min bara vara. Knipsa också alltid av blommorna, tar bara onödig kraft från plantan./Kram MerjaMejrams!https://www.blogger.com/profile/11669777800195103274noreply@blogger.com