torsdag 14 februari 2008

Tack för alla varma tankar!!!

ÄNTLIGEN..... Tack till alla er som har skänkt en tanke till oss,, .. Det gör mitt hjärta varmt...
Vi hämtade Snuffe pluffe I Måndags kväll,, sååå skönt! så nu kan vi äntligen sova gott,,. Han Hade fått någon slags magkatarr,, så nu blir det medicin och special-mat i 14 dagar.. Samtidigt blir det strul på vårat bredband "typiskt" när jag verkligen behövde hålla mig sysselsatt,,,. Idag är jag hos mamma & pappa så jag passade på att skriva lite till er.. Och spana på allas bloggar (jag har längtat)

Andreas och jag har varit lite överallt på loppisar m,m, hållt oss sysselsatta "målat och donat" man märker verkligen vad tomt,tyst o konstigt det ha varit hemma nu, man blir så van av att den lille vite går en 1/2 m efter en och givetvis tvärtom :-)
Jag hoppas verkligen att bredbandet snart blir fixat,, detta är ju min lilla drog :-)

Glad Alla hjärtans dag till er alla!
Kram Kram!!!


(till min trogne blogg-tittare jimmy :-) du måste ju lämna en liten kommentar,, el så få ju Carro skriva några rader ibland :-) ... Snuffe hälsar till Wilma & Ozzie "slick")

2 kommentarer:

Änglahem sa...

Äntliiigen ett livstecken!!! Jippi!
Vad skönt att det inte var värre ställt med Snuffe, blev allt lite orolig där ett tag. Alltså ska det jäklas så ska det tydligen jäklas rejält. Men det vet väl du allt om kan jag tro, ja...jag menar magbekymmrerna.

Hoppas det löser sig med bredbandet snart, så vi snart får se nya inlägg från dig!

Hoppas ni haft en bra Alla Hjärtans Dag!!

Kram
Ulrika

Kärleken till Fransk inredning sa...

Hej!Hoppas att allt är bra med Snuffe!Du har en jätte mysig blogg. Kram Susanne