fredag 14 mars 2008

Gul-Grå mage!!

Hej hej till er alla!
Snart kanske Andreas mamma & pappas husdjur kommer tillbaka,,, visst längtar man till värmen! ,,,, Så att man får lite mer energi!

Min vän Anna och jag har blivit utvalda som försökskaniner av en kvinna här i stan. Hon vill försöka hjälpa oss med våra magar! hon tycker oxå att det är för jäkligt att man är så ung och dålig,, och inte få någon riktig hjälp.. Och jag står med öppna armar och vill verkligen prova allt som finns. Trots att jag känner mig som ett hopplöst fall. Så om detta funkar på oss,, då är det en metod som hon ska forska vidare på "Ett naturligt val, HELHETSHÄLSA" heter själva produkterna... Idag blev hela min kropp av scannad,andningsövningar m,m. När scanningen va klar så kom min kropp upp på datan, är man helt frisk så ska alla kroppsdelar och organ lysa grått,, men på mig så lyste halva tarmen,magsäcken & halva ryggraden gul,,,, huhu! Blev nervös, men oxå lite skönt att faktiskt få det på papper och lite bevisat för mig själv och andra. För många förstår mig inte riktigt och det är nästan lika jobbigt som själva "sjukdomen" Svaret idag blev att jag hade fel på matsmältningen,, och det är ju sant "blir alltid extra dålig när jag har ätit, och magen bidrar väl till ryggen som jag oxå har ont i.. Vi ska dit många gånger och prova på allt som hon vill, så vi får väl se hur det går! Jag blir jätte glad och nästan nöjd när det finns någon som verkligen vill försöka sig på mig! Jag hoppas och önskar... Nu är det bara att äta pulver,the & gurkmeja " just det, fick äta bär oxå" :-( Jag lär inte bli tjock iallafall........ :-)

Detta kanske inte blev så jätte spännande att läsa om :-)

Kram Josse!


Glömde ju skriva det viktigaste,, när hon visade min lille hjärna som va delad på mitten i datan så sa hon " oj,oj! detta har jag aldrig sett (då fick jag klump i halsen) hela min hjärna va GRÅ,, alla brukar ha någon gul fläck men inte Josefine! Så posetivt...
Slutsats: Frisk knopp på Sjuk kropp! :-)

4 kommentarer:

Kärleken till Fransk inredning sa...

Hej! vad har du för blogg adress?Hittar dig inte... Kram Susanne

Änglahem sa...

Det var väl himla tur att hjärnan var helt frisk iaf! Hade ju varit ännu mer bekymmersamt om det varit tvärtom!
Förstår dig att det är skönt att få svart på vitt att det faktiskt är något kroppsligt fel! Annars tycker jag gärna att läkarna vill ha det till psykiskt när dom inte blir kloka på vad som är fel. Har själv varit där med min värk, det var huvudet det var fel på inte kroppen påstod några! Tog FEM år innan jag fick en diagnos, och den ställdes av en Intresserad läkare på en kvart!! Fibromyalgi, alla läkare vill inte erkänna att det finns en sjukdom som heter så. Så det kan vara väldigt jobbigt innan man får hjälp.

Håller tummen för att detta ska fungera och förhoppningsvis hjälpa dig att åtminstonde må bättre!!

Ha en fin helg!
Kram
Ulrika

Tre rum och kök sa...

Blir glad för din skull att du äntligen ska få hjälp, hoppas verkligen att det funkar. Själv så har jag ryggproblem, men som massören sa: Ja, du är ju över trettio och en-och-åttio lång...var glad att det inte har hänt tidigare...ska man skratta eller gråta? Håller tummarna för dig! Tack för all beröm om mitt hem, det värmer. Tycker att även ni har det jättemysigt! //K

Den vita drömmen sa...

Hallo
Tack för titten hos mig.
Nej Daphne har inte fått några valpar än, men hon är väldigt tjock och valparna sparkar på hela tiden, det blir nog många tror jag.
Jobbigt när man inte får vara riktigt frisk, jag har haft ont i armen och skuldra i ett år nu och inget hjälper..
Ha en skön helg
Kram Liselotte