torsdag 3 april 2008

Make Over!

Här sitter jag kl: 00,02 med ett tänt ljus och har haft storstädning på bloggen!
Kände för en liten Make over =)
Och så vill jag tacka alla er som lämnar en liten kommentar,, jag läser dom om & om igen!
*Blir sååå glaad*
Kramar!

4 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Hej!

Här blev det ljust och fräscht. Håller också på att prova mig fram med alla knappar och tekniska finesser. Är så tolt över att jag kan länka via ord som jag lärde av en kollega igår. Har varit en teknisk katastrof med det tar sig!

Kram Maud

Vägen till Drömhuset sa...

hej tjejen!!vilken fin madonna du visar :) Gillar din griffeltavla, vad fin den blev med vitfärg ;) Jag tycker er hund är sååå söt, förstår att han är mattes gull.

Vad fin bloggen blev, ljus och lättläst :)

Vad kul att ha köpt fönsterluckor, blir snyggt som vikvägg. Du måste visa bilder senare :)

Igår fick jag nåt ryck, för trots nackvärken (zonsalva räddade mig) så stack jag ut i solen, och krattade hela trädgården. sedan började jag med att gräva upp en gammal rabatt som jag ska så gräsmatta på. Åkte å köpte sekatör och massa annat, så idag blir det att kalka gräsmattan (eller mossmattan) innan jobbet igen..De gamla ägarna har inte gjort någonting i trädgården :( men nu har vi fria händer :)

oj vad ag skriver!!

stor kram sara

Tre rum och kök sa...

Hej! Va fint du har gjort det! Tänk, det går att vårstäda överallt...ha ha! Såg trälådan med en massa fack i. Jag köpte en sån på Kosta Boda för ett antal år sen, mitt innanmäte var dock bara pinnar, så det tog jag bort. (Tänk att jag var god till att rota runt bland deras skräphögar oxå hi hi). Den satte jag på väggen och använde den som hylla, himla läckert. Nu är det tyvärr så att jag glömde den på vinden vid min sista flytt. Hoppas någon annan har fått nytta av den. Ha en bra dag!// K

drömmen om vitt sa...

Härligt! Blev finstädat ser jag.
Mysigt med tända ljus och en bloggstädning.
Ha en bra helg.
Lotta:)