tisdag 15 april 2008

Olivträd....

Tjoho!
Hela mitt Olivträd blommar för fullt!! hmm, det kom som en överraskning! Jag hade tänkt plantera om de,,, men vilken jord ska de va? "den vanliga"???
Idag har de blivit bullbak & städning! Så min granne Anna och jag har kränkt kaffe med bullar i solen! Mmmm härligt! Tills jag upptäckte att kaffekannan hade spruckit "hade tydligen glömt att stänga av den, utan kaffe i kannan" Grrrr,, va onödigt!
Och så har jag hunnit att sy lite på mina baby-påslakan till min syster! Men min jäkla symaskin funkar ju ej som den ska,, pga att jag har lånat ut den, och tillbaka fick ja den helt kass! Grrr, blev lika arg över detta, så imon ska jag åka till symaskins-butiken i stan och kolla vad felet är! Hoppas bara att de inte blir för dyrt...... =(
Ha de gottit Kram josse

6 kommentarer:

Lila`s bloggvärld sa...

Halloj, jag fyndade ett Olivträd på trädgårdsmässan i helgen. Och det blommar också för fullt, bara det att knopparna verkar trilla av en efter en:(. Tänkte gå in på någon sajt och se hur man sköter om mitt kära olivträd.

Förstår att du blir less när man får tillbaka en "trasig" symaskin. Då får man morra:)

Kramis Lila

Jennys vita drömmar sa...

Jag vet hur de känns, köpte en ny symaskin för ett år sen, tog fram den glad i hågen härom dan...trasig!!!Blev helt galen , urjobbigt att lämna in såna grejor:( Gud vilka fina dörrar ni har, åh vad jag blir avis:) Ha en bra dag/Jenny

Lila`s bloggvärld sa...

Yes, min fäller också massa gult pulver. Tror den försöker pollenera sig (eller vad det heter:)..kanske blir lite oliver ändå:)

Kramis Lila

Vitt Hemma sa...

Hallojj!!
Trisst med kaffebryggaren... Å symaskinen.. Man vill ju få tillbaka grejjerna som de va! Hela!
Jätte fint olivträd!! Har ett oxå (men mycke mindre), å det har torkat ut och tappar bara bladen.. :( Ska låta det stå ute och plantera om det till sommaren och se om det tar sig.

Hoppas du fick symaskinen lagad och inte till allt för stor peng...

Kramizzar

Angel19 sa...

hej, har åxå ett olivträd men har inte funnit ngn sajt för hur det ska skötas så jag tänker Grekland och låter det torka emellan vattningarna, smart eller??

Vägen till Drömhuset sa...

hej!! vad kul att baka, jag bakade kladdkaka igår och idag kommer det att bli matbröd tänkte jag.. sambon och pappa lägger klart golvet ikväll.. ska bli så kul när det är klart!!

vad fint med ett olivträd, jag har ett lavendelträd som jag bara älskar, men skulle vilja ha ett olivträd också :)

stor kram sara!