onsdag 14 maj 2008

Hej & Hallo....

Godkväll alla där ute i stugorna!!!
Nu lovar jag att detta är dom sista bilderna på mina loppis köp ;)
Här kommer dom små inköpen......
Emaljerad *hm, el hur de nu stavas* slev...


2 gamla flaskor, dom är fina att använda som vas i sommar, el varför inte bara låta dom stå och se fina ut....



Vips... så kom vi in i vårat sovrum! Knoppbrädan släpade jag runt på överallt, den skulle liksom bara bli MIN :)
Nu är den målad och fin. Saknas lite sällskap på knopparna,, men de löser jag nog med lite shopping.... hihi
Även galgen kommer därifrån,, pippi buren få stå på kistan och vänta på fint väder! sen ska den ut...




Och som vanligt blir det några örngott... Dom är sååå fina!

Imon ska jag till frissan,, så skönt! Då blir man ompysslad i några timmar och fin såklart! Jag har den bästa frisören som finns, jätteduktig. Jag har aldrig samma frisyr, utan det blir alltid nåt nytt tufft & annorlunda... Älskar de! ;)
Efter de, så blir de kalas. Min syster fyller 28år (smörgåstårta & tårta) Mmmmums... Så imon får jag gossa med lille bebben :)

Tack till er alla som skriver så snälla kommentarer, ni gör mig glad =) =)
Kram & Godnatt
j



6 kommentarer:

Galleri MochB sa...

Jättefina loppisfynd!! Jag kan förstå din känsla...:O) Knoppbrädan är trevlig och sängen är ju såå charmig. Jag skall också till frissan idag och fräscha upp mej. Skönt!!

Dicksonska våningen sa...

Knoppbrädan kommer säkert att bli mer än överfull till slut!
Det finns mycket man vill köpa bara för att det är så fint - oavsett om man ska ha det är till vuxna eller barn. Barnsaker är ju så fina nu så lite sån´t blir man ju sugen på även om man inte vill ha barn just nu.
Vi hörs!
Kram Annika

Vitt Hemma sa...

Å en sån fin knoppbräda!! *avis* Den kommer du nog att hitta saker till att fylla den med! Längtar till slutet av maj, då går våra loppisar i området i gång och i år ska här fyndas grejjer!! Hihi...

Kram på dig!

Anonym sa...

hej gumman!! javisst ska man vara glad för det man har. så sant som det är sagt, men ibland så blir lilla otåliga jag sååå..bebissugen bara!! haha.. va kul att din syster äntligen fått en liten, där kan jag tänka mig att glädjen är stor..

ja min vän ska ha barn om 4 veckor, hon är liten och petit sedan tidigare, men hon ligger enligt kurvan iallafall..
ska bli kul att få shoppa bebiskläder, även om det är till andra ;)

vilka fina fynd du gjorde o moheda, knoppbrädan och fågelburen är ju toppenfina.. sängen är en favorit! du har verkligen öga för sånt!!

stor kram sara

-

bykerstin o. butikblandannat sa...

Halloj! Å de va som tusan va mycket fint du har hittat!! Älskar också griffeltavlor!!! Blir riktigt avis på ditt fynd på Blocket. Va mysigt det ser ut med paj och inredn tidn. Har precis kommit hem från jobbet med en ny Allt i hemmet, så jag blev så sugen på en slappstund i soffan när jag såg din bild..Gillar verkligen glasflaskorna, och hyllan med alla smålådor.. och.. och.. ;) Jo, just det. Mitt företag som jag har startat är rykande färskt och jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra, men jag har alltid drömt om att driva nåt eget! För stunden frilansar jag om inredn. på Uppsala Nya tidn hemsida, och hoppas kunna fortsätta med frilansandet som en företagsgrej bla.. Sen blir det kanske lite tillverkn av snygga hundbäddar och catering med mera...Puh! Förresten, skulle bli jätteglad om jag får länka till dig!? Trevlig helg, kram Stina

Frida sa...

Hej! Vilka fina fynd du har gjort och vilken fin blogg du har!
Kram frida