fredag 23 maj 2008

4000 besökare....

Hej hej!!!


Det va ett tag sen jag kikade in här,, i Måndags eftermiddag så bara flög nåt virus på mig! Har legat med hög feber & ja ni vet allt som ingår i de!!! Idag är jag feberfri, men tjock som fanken i halsen, man har ju ont i varje liten kroppsdel bara för att man har legat ner så mycket!!!

Tänk att jag inte ens ha orkat gå in och kika lite här.........


I mitt förra inlägg berättade jag ju om utemöblerna ifrån min farmors mamma,,,, Här kommer lite foton på dom!Har någon sett denna modellen förrut?????
Och så vill jag ha smakråd av er alla,. Ska jag tvätta dom riktigt och låta dom vara lite shabby ELLER ska jag skrapa och måla om dom?????


VAD TYCKER NI???????


Fick även denna rostiga fina korgen. Mmmm, jag bara älskar såna!
I just denna plockade farmor ägg,!! Så de va ju bara ett måste att lägga några ägg i,, innan fotningen! Ni ser att mina oxå är handplockade, till och med stämplade och klara :)
Jag hade gärna velat ha några höns,,, älskade våra när jag va liten, i nästa hus blir de kanske så :)Usch, här hemma ser det ut som fanken,, så idag blir det lite städning och don! "om jag orkar"
Och nu är helgen här,, såååå skönt!

Imon skulle jag egentligen på Möhippa, men det blir att jag skippar de, kraft ork och lust saknas! synd... Jag har så himla dåligt immunförsvar, är någon sjuk som jag träffar så blir jag genast sjuk! Men det hör ihop med min mage! Så jag får helt enkelt vara hemma och kurera mig!Ha de så gott

J9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej.
Det lät inte kul. Alltid jobbigt att vara sjuk. Har aldrig sett den formen på möbler innan,så det vad kul! Riktigt fina.
Visst hade det varit härligt med lite djur hemma!
Krya på dej / Sonja

Dicksonska våningen sa...

De två stolarna som du visar ser ut som Bryggeri-stolen från Grythyttan. Vet du om det är dom? Jag har en länk till dem på min blogg om du vill kika.
Jag skulle nog tvättat, skrapat och målat - fast inte alltför noga. För att skydda dem i sommar mot regn och sån´t.
Bryggeristolen är hett eftertraktad idag!
Fina fynd!
Kram Annika
Krya på dig!

Hanna i Det stora grå huset sa...

Vad skönt att du mår bättre nu då...

Jag tror att dina möbler skulle vara så fina om du bara gjorde rent dem och lät dem vara slitna o härliga... men de lär ju behandlas med något för att inte bli förstörda... Om det fanns något att ha på som verkar men inte syns?

Äggkorgen är jättefin den med. Gillar sådana.

Ha en fin helg!
Kram Hanna

Cecilia sa...

Hej hallå! Kul att du hittat till mig! Tack för din gulliga kommentar!

Vilka vackra saker du har fått!!
Jag skulle nog behålla möblerna som de är, men det kanskae inte är det mest praktiska....
Korgen är ju underbar! Sååå roligt när man har en historia bakom!

Krya på dig!
Kram cecilia

Grodmamman sa...

Vackra möbler! Jag skulle behandlat dem på något sätt, så att de inte blir förstörda. Inte kul att vara sjuk.
Kram

Frida sa...

Hej!
Vilka fina möbler.Och äggkorgen är helt underbar. Tråkigt att du har blivit sjuk. Jag känner igen det där med dåligt immunförsvar har varit förkyld tre gånger den här våren. Härlig blogg du har!
Krya på dig!
Kram Frida

Galleri Hönshuset sa...

Halloi
Nämen inte ska du vara sjuk nu när det är vår o man ska vara ute... Möblerna var otroligt vackra, men behandla dem på nåt sätt vet ja. Vi har liknande korgar här på gårn, fast det var potatis korgar det. Ha det så bra som du bara kan. Kramiz Pirre

Vägen till Drömhuset sa...

hej tjejen! vilka fina utemöbler, tycker att du ska tvätta dem och sedan låta dem vara.. skulle vara fina som shabbade.. korgen är också toppenfin :) kul att ha gamla saker som fungerar än :)

ja det är roligt med en lillasyster men det har det inte alltid varit, haha.. har 2 st storasystrar också så det är kul med stor familj :)

ja jag tycker också att de alltid har bra erbjudanden på hemtex, fick väldigt bra priser på duntäcken och kuddar i januari mer än halva priset billigare :)

stor kram sara

Gårdsromantik sa...

Vad skönt att du mår bättre!

Jag tycker i alla fall att de skall se lite shabby ut - en del betalar ju dyrt för det!

Jag har lagt upp länkar till en massa tävlingar på min blogg - så du inte missar någon!
Bland annat kan an vinna ett vackert smycke från Diddi!

Kram Maud