fredag 30 maj 2008

Min underbara korg!








Hallo hallo!!
Som jag har sagt innan så kan jag bli helt tok kär i vissa saker. Och det hände när jag såg denna underbara korgen för ett tag sen! Har tittat och tittat flera gånger och idag slog jag till :) Den va ju liksom inte gratis, om jag säger så..... Visst är den underbar! Så inatt kan jag sova gott "hihi"
Den är köpt på Mairo.


(på planteringsbordet)

Har hunnit med en massa saker idag! Handlat med syster och den lille, så numera har jag körkort för barnvagn :) Städat och så har Snuffe och jag varit på shopping runda. Bla köpt blommor!





Ikväll har vi gottat oss med Tacos och Rabarberpaj med vaniljsås!








Imorgon ska vi kanske till IKEA & på Söndag blir det en tur till Moheda loppisen "igen" :) Men denna gången har vi släp med oss. Typiskt oss att åka iväg när det ska bli super väder, men men!

- Man har ju inte riktigt sett vilka olika fruktträd man har i trädgården, men nu syns de, 5 äppelträd, 1 körsbärsträd och 1 päronträd "jippi" vad gott.
Som sagt vi får se hur de blir imon, har rätt mycket på inköpslistan men även mycket på att göra hemma listan, vi får la se..





Ha det toppen och passa på att sola....
Kram josse!











7 kommentarer:

Änglahem sa...

Men....hörrududu....Moheda IGEN!!!!*fusk!*, nu blir jag ju avis här alltså!!!

Vilken fin korg du införskaffat dig!! Förstår att den förföljt dig i tankarna*tihi*

Körkort till barnvagn....det som är sååå svårt att få!!*asgarv*....kan riktigt se dig framför mig där du går med barnvagnen....en riktigt stolt moster!!!

Ha en rolig helg*tjurar*, vill också till Moheda....*suck*

Sköt om dig!
Kram, Ulrika

Gårdsromantik sa...

Så vacker korg - förstår att du får sinnedfrid nu!

Den där Mohedaloppisen blir jag så sugen på att besöka...men det blr nog aldrig av pga avståndet.

Får njuta av dna fynd istället.

Kram Maud

Ett hus i vitt sa...

Tack så jättemycket för din gulliga kommentar i min blogg :-)! Din blogg är också jättemysig! Korgen du har köpt är ju bara sååå fin, skulle gärna vilja ha en sån. Jättefint med dina vita shabbysaker hemma hos dig. Kram! /Anette

Ekebo sa...

Korgen är väldigt fin jag förstår att du till slut köpte den. Lycka till på loppis rundan. Kram malin

LOPPISLIV sa...

Gillar din nya korg...superfin är den...och många härliga inlägg du hunnit med....så ni ska till Moheda igen...och med släp och allt...oh så avis jag blir...hihi jag längtar dit jag också...ska minsann se till att få komma dit en gång till ialla fall...helst nu innan semestern...Ja du har nog rätt ang lyktan...jag ska nog låta den vara ett tag till....vill ju inte ångra mig och allt behöver ju inte vara vitt...tål att tänkas på helt klart!! Lycka till imorgon nu och hoppas ni hittar massor med fynd...Kram Paula

Linda sa...

Förstår att du inte kunde låta bli den där korgen:) Den gjorde sig så bra på bordet. Fint skåp du hade fyndat på blocket också. Man kan hitta en hel del fina möbler där, dock får man ju inte plats med hur mycket som helst:) hoppas helgen har vart bra i sommarvärmen. kram

Anonym sa...

hej tjejen!! vilken fin korg du har köpt! toppenfin :) vad fin du var i din nya blus och blocketfyndet kommer säkert bli toppenfint!

stor kram sara