måndag 2 juni 2008Hallo hallo!

Idag blev jag äntligen klar med rabatten. Har bytt ut all jord och rensat & rensat... Den har inte skötts ordentligt på länge, helt igen vuxen och hård torr jord! Jag sparade rosenbuskarna och några andra plantor, men nu äntligen är den klar och jag kan börja plantera,, & dona!!! :)

Här kommer lite fler Moheda köp! Denna lilla vita damen.

Då går vi in i gästrummet.Räkne-pinnar! som dom använde förr! känns lite opraktiskt ;-) men fina är dom.

Gammal bibel ligger vid gästsängen. Man vet ju aldrig vilken som sover över *fniss* kanske Carola.... ;-)
- Innan idag så körde Lisa min lilla vän och jag till havet, sjukt skönt väder! där låg vi och gottade oss i några timmar. Blev även första fotbad doppet & Snuffes första frivilliga bad. Han stegade bestämt ut i vattnet och tyckte de va super kul! där är väldigt lång grunt så vi fick gå långt innan de blev en halv meter djupt, då fick Snuffe simma några tag! Han älskade de! Det är så kul att hundar börjar simma automatiskt, sååå söööt.....Ha de Gottit
j

2 kommentarer:

Annasfredricstorp sa...

Kul att du kikade in hos mig. Mysig blogg du har. Trägolven låg under heltäkningsmattor och plast golv så det var rätt lätt att hitta dom. Det är ju kanske inte så roligt att bryta upp ett parkett golv.

Kramizzz anna

Änglahem sa...

Josse....det var inget dåligt jobb du gjort i den rabatten!!! men i gengäld har du ju igen det sen när växterna trivs och växer!!

Ser spännande ut er trädgård...Vill se mer!!*hihi*

Du och dina Moheda fynd*skakar på huvudet* viktigpetter där*fnys*......jag vill ju med dit!!!!!! och hitta så fina fynd som du gjort!!!

Ha det så gottigt solen!!
Kramar, en avis Ulrika*hänger läpp"