måndag 30 juni 2008

Här är vårat gästrum...... Mmmm så fint! Nää, självklart så va det en liten önskan och dröm... Visst är det helt ljuvligt.... :(
Foto: Vakre hjem
Som jag har sagt tidigare så är jag ju helt frälst i järnsängar,, självklart inte vilken som. Men kolla in dessa,, åååå blir nästan sjuk. Jag letar för fullt, vill ha!!!!







Idag har jag varit och jobbat... Och nu när jag slutade möttes jag av varmt väder, ooohhh så gottit.
Jag tycker inte att man har hunnit el gjort det som jag hade planerat i trädgården,, bara för de dåliga vädret som kom. Älskar att odla med fröer och grönsaker,, men tiden gick så fort och de dåliga vädret därtill :( Men igår sken solen så de va bara att ge sig iväg och köpa lite blomster. Men jag ska ha mer, mer & mer älskar mycket krukor och blommor ute på sommaren ....
- Andreas är hos min syster & sambo, dom lägger nytt golv på altanen. Inte ens Snuffe ä hemma "han snickrar oxå" :)
- Måndag, herregud vad tiden går fort. Vi har något planerat nu varje helg,, hu puh! På lördag tex ska vi gå och titta på Diggilo, men det hör till på sommaren, att man ska ha mycke på G.
Och på Söndag om vädret är fint så ska vi ha loppis här hemma på tomten, vi har sååå mycket som vi måste bli av med...


Ha de gottit alla där ute!

j



6 kommentarer:

Lila sa...

Hej vännen! Din klänning från bröllopet verkar jättesöt. Hela du var jättesöt:). Vad roligt att få se tårtan.

Håller med dig med järnsängar (äldre modeller), dem är så magiska på något sätt.

Hoppas det blir uppehåll och loppis för er, sånt är alltid kul!!

kramis Lila

Ekebo sa...

Gillar också gästrummet! Då har ni mycket att stå i nu eget loppis låter kul. Det skulle vi med behöva, vad mycket man samlar på sig. Ha det gott kram malin!

K sa...

Hej på dej lilla snuffsan ;D
Du har en av mina favvisbloggar så har en utmärkelse till dej !!!
Vaaaar har du köpit den urfina korgen häruppe i inlägget ? Me like !
Puss o kram /K

Lärarbostaden i grönskan sa...

Hej hopp!

Vad glad jag blev när jag hittade din blogg! Varför? Jo, förutom att den var jättefin och inspirerande och för att du verkar ha ett hem helt i min smak, så därför att du kommer från Blekinge! Jag bor själv i östra delan av det här vackra landskapet och håller precis på att starta min egen blogg. Kika gärna in på den framöver... Kan du kanske tipsa om andra shabby-bloggerskor från Blekinge?
Ser fram emot att fortsätta läsa om hur ni inreder ert hus. Vi köpte vårt hus i november och jag bara älskar att gå hemma och pyssla och fundera renoverings och inredningsprojekt.
KRAM

LOPPISLIV sa...

Hallo där...ett tag sen nu...jag har varit på resa...men nu är jag tillbaka igen....Så ni hade loppis i helgen...gick det bra??? Så söt bild på dig från bröllopet och klänningen såg så fin ut också....Håller med dig...gamla järnsängar är bara så vackra....gillar din stol du har utomhus med zink kannan på...så himla charmigt...Ha det gott...Kram kram //Paula

Anonym sa...

Hej!
Vilken jättemysig blogg du har! och så fint i ditt hus. Får sådan inspiration.

Mvh Tina