lördag 12 juli 2008

En vit liten dröm.....

Hej och godmorgon alla ni...
Vem vill inte ha ett litet torp en sommarstuga att åka till?? I tidningen Sköna hem nr: 6 - 08 kan man kolla in Geir Oterkjaers fina - urhärliga torp..
Som är inredd med den fina färgen VIT :)

(foto; Helén Pe)Önskar att vi oxå hade "timmerväggar" här hemma, men man kan ju inte få allt ;) el????
Någon gång i framtiden (när vi har blivit stora) så ska vi ha en sommarstuga, de hoppas jag verkligen. Detta torp har ni säkert redan gluttat på, men jag tycker att de e ett sånt hus som man kan titta länge och många gånger på....5 kommentarer:

Gammalt & nytt sa...

Vem skulle inte vilja ha detta torp.Ägde en stuga förut men med hus och stuga blev det alldeles för mycket + att barnen var små.

Visst är väskan bra och rosa är aldrig fel..ler
Kram Irene

Grodmamman sa...

Visst är det härligt med gamla timmerväggar! Min bror har en gammal timmervägg i deras sovrum. Den är som en fondvägg. Min svägerska har bloggen "Hjärtans".
Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Verkligen ett härligt ställe. Skulle inte vara så dumt mmed ett litet torp vid en sjö någonstans.

Ha det bra!
Kram Ullis

Loppisliv sa...

Det reportaget har jag också bläddrat och tittat på flera ggr. Mycket snyggt!! Din nya järnsäng är inte fy skam den heller, superfin.....och lilla vovven som fick en egen...så himla käckt :-) Ha det gott...Kram Paula

Vägen till Drömhuset sa...

hej tjejen! det var längesedan! vilka fina inlägg du gjort, allt från din fina järnsäng till snuffes säng :) carries första klänning du visar är to die for! åååh vad filmen var bra :)

åååh timmerväggar är bra fint :) sååå fina bilder :) stor kram sara