torsdag 17 juli 2008

Familje tripp...

Hej hej!!!
Idag har vi haft en heldag med min lilla familj... Vi har firat mamma som fyller år idag, grattis till dig igen!!! Kört runt överallt ätit god middag och avslutade med våfflor på denna lilla ön..
Jag tycker verkligen inte om att åka på broar, men man har ju inget val ;) Flyg känns lite överkurs "hehe" fast de gillar jag inte heller! ojoj, vad jag lät tråkig, men så är ju fallet ;)Vi fick en fin väder dag, fast så fort man närmar sig lite vatten så börjar de blåsa som bara den.

När vi kom hem, så va hela hallen full med IKEA kartonger "köket" Ooohh, vad spännande..
- Vi har nu plockat ner allt löst från väggar och golv! Kändes som att man skulle flytta,, tur att de inte är så. MEN, jag är en riktig ordningsmänniska blir liksom stressad om inte saker står där dom ska el är oordning, stökigt *Hmm* Kökssaker står i gästrummet och matsalen, Ohh de kryper i min kropp! MEN jag är ju inte den som är den utan funkar ju när man ska få ett nytt kök! hehe.
- Jag kan liksom inte slappna av och titta på Tv, om några ljusstakar står fel el om jag vet att det är rörigt någonstans! El om någon sitter i soffan och trycker ner kuddarna då måste jag dit och puffa när dom har rest sig. Usch, de finns så mycket! men det är jobbigt att vara sån, kan inte hjälpa de, sen är det nog stor skillnad som jag, som går hemma i allt, alltid.. Stökig el slarvig skulle jag aldrig kunna bli,, alla är vi olika. Jag vill ha de fint då trivs jag bäst!!!!
Men de finns många saker som jag absolut inte har ordning på "de finns mycket" ;)Eko eko eeeekkkkooo!!!!Natti natti...

7 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Vad spännande med det nya köket!
Vi skall väl så småningom få upp vårt - bara jag bestämt hur det skall utsmyckas. Mitt problem är att jag har så svårt att bestämma mig. Vilken modell skall konsollerna har - vilket krön skall det vara - vilken färg. Alltid så skönt när man bestämt sig.

Kram Maud

Dicksonska våningen sa...

Jag har nog lärt mig att leva i röra tror jag. På alla mina jobb så har röra varit ett faktum. I butiker så kan man aldrig ha riktigt organiserat när många olika personer jobbar eller sortimentet hela tiden byts ut. Här hemma kan jag slappna av ganska bra i röran också. Men ibland får jag ett ryck och tar tag i allt så det blir fint :)
Men efter att jag blivit utbränd en gång så insåg jag att det inte var värt det - att alltid ha kontroll eller att må bra. Ganska enkelt val...
Men jag förstår dig också, vännen!
Hoppas det blir jättefint när det väl är över :)
Kram kram Annika

Dicksonska våningen sa...

Ja, är man hemma mycket, som det blir nu under semestern kan man ju bli tokig på allt som ligger framme... :)
Jag skyller allt på sambon :)
Kram Annika

Ullis/Leva på landet sa...

Åh vad kul med ett nytt kök. Ska bli så kul att se hur det blir. om två veckor åker vi ner till Blekinge och Öland ska bli jätte skönt. Tycker inte att vår grå ton går mot lila.
Den heter Yunik Oljefärg Bas AA
S1002-Y

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Loppisliv sa...

Hejs svejs, Ja jag har också hört det där om sol och värme nästa vecka...idag ser det då inte så lovande ut...men men vi får hålla tummarna...oj vad spännande med köksrenovering, ska bli kul och se hur det tar sig....blir säkert jättesnyggt. Ja det är faktiskt tack vare dig jag beslutade att inte måla lyktan...du fick mig på andra tankar...Ha det bäst...Kramis Paula

Grodmamman sa...

Kul med nytt kök!
Här har det städats idag. Har en kompis som snart städar ihjäl sig och där var vi igår. Här var det verkligen välbehövligt måste jag erkänna!:) Jag klarar inte av röra, men lite damm i hörnen har jag inte så ont av. Förstår din stress över alla kartonger från IKEA. Sådant vill jag gärna få bort så fort som möjligt.
Kram

Hjärtans sa...

Vad kul me ett nytt kök. Här håller vi på att piffa sosnens rum...önskade bara att man hade lite mera pengar!!! Det finns ju så mycker fint som man vill ha!
Jag gillar inte heller att ha det rörigt. Men med två barn så får man göra så gott man kan!
Kram Jenny