tisdag 15 juli 2008

Hej alla goingar!!!!


Då vill jag visa lite av vår hall, som har fått en ny lykta!!! Och skillnaden på foton som är tagna med blixt och utan! Det blir mysljus utan blixt och med blixt så känns de renare på nåt sätt, jaa ni vet....











(lyktan är köpt på Rosengården)

Jäklans skillnad med och utan blixt,,, avgörandet är väl platsen och saken som ska fotas! Den som har bra minne och följer min blogg ser att toa-dörr skylten sitter på plats *äntligen* egentligen skulle den suttit på dörren uppe,,, men men!!!

- Det har ju varit lite fadderullan i stan denna helgen,, med marknad, karuseller, matvagnar m,m Så där har jag gått gatan upp och ner överallt ;) Köpte vita tygskor och en liten svart väska, och klämde ner 2 Langos och 1 sillamacka *mums* Denna veckan börjar nästa "festival" i grannstaden! Mamma & jag nästan bosätter oss där dom dagarna :) Och som alltid när dessa "händelser" är slut för detta året, känns de som att sommaren oxå är slut. Nej jag vet, Augusti och September brukar vara fina - men fasen tycker att tiden går sååå fort! (snart Jul) ;)

Ha de toppen Kram j

11 kommentarer:

nea i det gula huset sa...

Hej hej!

Vilken fin lykta!
Och vad fint det ser ut hemma hos er. Gillade dörren med glasfönster oxå.

Jaha..så ni ska ränna på Östersjö!?
Där har jag aldrig varit. Har varit på väg några gånger men..
Det är ju beachhandboll i Åhus samma vecka och har man en handbollsspelande sambo så blir det ganska naturligt att vi hamnar där när han spelar.

Vad trist att din bil har blivit stående så länge. Jag vet precis hur det är att gå upp för att köra sambo till jobb för att själv kunna ta sig ngnstans. Vi bor ju desutom lite utanför byn så om jag ska ta bussen till jobbet och börjar 06.45 så får jag cykla hemifrån 05.10. Skulle inte tro det!!

Tittade på en bil igår som verkade bra men jag har fastnat för Renault Megané. Men det blir kanske bara strul om vi köper en sån! Har du ngn erfarenhet?

Ha det bäst!
kram Nea

Ullis/Leva på landet sa...

Fina bilder från din hall. Lyktan passade jättebra på byrån, gillar. Har du hängt en krona i taket som ljuslykta? Såg så läckert ut.

Kram Ullis

nea i det gula huset sa...

Vilka tråkiga magar vi har då! Jag ska prova med AloeVera juice nu tänkte jag. Får se om det är bra!

Jag känner en tjej som oxå hade strul med sin mage. Läkarna sa att hon aldrig skulle bli bra och var tvungen att äta medicin resten av livet. Hon tröttnade och gick till en naturläkare i Ronneby. Hon var där tre gånger och har inte haft besvär sen dess och inte ätit en tablett!
Det kanske du skulle prova!? Jag med för den delen! :)

Jo..kristianstad dagarna har precis varit. Vi var där en liten sväng i fredags. Mysigt att titta på allt folk och lyssna på musik!

kram

Anonym sa...

Hej igen!

Absolut ska jag kolla upp vem det var hon gick till! Vet inte om jag hinner idag för jag ska snart strandsätta min familj och köra till jobbet! Men jag ska försöka hinna!

Förresten så brukar vi åka till sandviken och bada. Har aldrig varit i hällevik heller. Är ju inflyttad sen 4 år tillbaka och har inte hunnit med så mkt än..men det kommer nog.

Jag älskar oxå "sänggaveln" och blir bara mer och mer förälskad ju mer jag tittar på den!

Kram så länge!

Anonym sa...

Nu har jag pratat och tagit reda på lite!
Har du någon mejl eller så? Tänkte berätta lite om vad E berättade och gick igenom. Ringer dig gärna men förstår om du inte vill lämna ut ditt nr. Du får gärna mitt nr om du vill ringa från skyddat ist. Men hör av dig iaf så ska jag berätta!!

Tjing tjing

Sofie sa...

Hej! Tack för dina fina ord, och att du lämnade ett avtryck så att jag hittade till dig. Vilket underbart hem du har. Hallen är jättefin, och vilken fin dörr med glasfönster man skymtar! Ha det bra kram kram :)

Anonym sa...

Me again!:)
Hoppas du är så pass bra att du kom iväg till jobbet idag!

Min mejl är elsaberit@hotmail.com. Det är ett töntigt namn men då för 100år sen när jag skaffade den så hette mitt husdjur så.
Jag ska försöka skriva ihop vad E berättade och igår satt jag på jobbet och letade febrilt på nätet efter denna människa och jag lyckades..så jag har ett till nr till dig!! :)
Jag ska oxå prova ringa dit så får vi se..jag kanske blir bra i både huvud(?) och mage!
Men det blir ngn gång underdagen.

A home far away sa...

Fin lykta på en underbart härlig byrå:-)

Ha en fin dag

Kram Gunilla

Rosengårdens Inredning sa...

Hej Josse!
Färgen kommer från Colorama, det är Alcros golvfärg Lokal,högblank,den hette Rustibus förut.
Spännande att få köket på plats...
Lycka till!
Kraaaamar Malin

Grodmamman sa...

Mysig lykta och mysig hall! Såg inte så kul ut med köket, men det blir säkert jätte bra när det blir klart! Här ska det renoveras kök också i en framtid så vi planerar och planerar och stånkar över röran som kommer att bli!:))
Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Hej igen!
Om du tittar in till mig så ser du vilken grå nyans det blev. Om det var något liknande du letade efter så får du höra av dig så ska jag kolla upp färgnummer.

Kram Ullis