torsdag 10 juli 2008

Roskudden gör mig glad... ;-)

Hejsan.....
Jag fattar inte hur jag ens orkar med min mage... Igår och idag har jag varit inne i ett otroligt dåligt skov... Usch, blir så trött, matt och ledsen!!! Skulle jobbat idag, men när jag är sån här så hjälper inte ens mina tab... Huhu,, orkar inte med detta längre juh.... :( :(
- Någonting som gör mig piggare och gladare är ju då att shoppa,, så som tur nog är, va att jag va iväg och handlade lite häromdan, ´de va bra d, så att jag blir lite glad när jag kan dona mä de, nu när ja e kass..
- Ingen kan förstå hur jobbigt det är att leva med min mage! Det gör inte saken bättre, jag har alltid önskat att jag skulle va Gluten el nåt, det hade varit såå fruktansvärt skönt, synd!
Då ska ni veta hur bra och skönt det är med min lilla blogg och er alla,,, jag tycker att det är såå roligt och ni alla är så goa.... ;)

Jag är glad över min kudde som jag köpte hos Malin i Rosengården,, När jag såg den första gången för längesen så blev de kärlek vid första ögonkastet...
Roskudde.


Här ligger jag varje kväll och tittar och inspireras i mängder av tidningar.. Och är helnöjd med min nya sitt/liggplats, lite don och sånt kvar!
Just nu läser jag VAKRE HJEM, som är sååå bra... Även den köptes hos Malin.Gosigt att lägga huvudet på dessa kuddarna..


El så kan man ligga och beundra himlen,, som är helt makalöst spännande egentligen.


Idag blir de inte många knop gjort här hemma med min onda mage!
Snart helg, då är det "festival" istan här, med karuseller, marknad och god mat! Hoppas ja är lite på topp då, så att man kan klämma ner några Langos i magen :)

Kramar j
6 kommentarer:

Guldkant På Livet sa...

Vilken underbar vilohörna, så fin säng och mysiga små ting och gräddbakelsekudden är ljuvlig! Krya på dig & ha en forsatt skön sommar. Mari.

Grodmamman sa...

Vilken underbar hörna du gjort iordning! Kudden är också härlig. Hoppas att magen snart blir bättre igen.
Krya-på-dig kramar i massor

LantlivsAnette sa...

Åhh du..den kudden är så fin..jag har en vit och dottern har en svart..
Du,vännen,vad har du för nåt..vad kallas det du har i magen ?
Syrrans karl har haft ulcerös kolit..tror det heter så,men han har opererat sig och nu helt frisk..
Kram Anette

Lärarbostaden i grönskan sa...

Stackars dig som har sådana problem med magen! Men jag förstår verkligen att din myshörna piggar upp! Den var supermysig och kudden var himla härlig! Ska själv ev. ta en sväng till Rosengården den här veckan. Är så myfiken på det stället! Och så ska jag naturligtvis passa på att ta Lantlif samtidigt.

Kramar

Vitt är vackert sa...

Va jobbigt det låter med magen. Är svårt att tänka sig in i hur det känns... Hoppas du kan få nånting som funkar nån gång!!

Vilken underbar myshörne-säng du fixat! Kudden är kanonfin!

Kram!

johanna sa...

Stackare...hoppas att du känner dig bättre...skönt att trösta sig med kudden=) Den är såå fin
kraaaam