torsdag 28 augusti 2008

Nu åker jag till Turkiet....

Hej hej!!!!
Kan man bli helt knas på de tekniska??? yes jaaa kan, datan ville absolut inte göra de som jag ville nu,,, har ju fått 3 utmärkelse som skulle visas men att föra över adresser m,m gick inte idag, hmm!!! och jag är INTE något data proffs,,, men de kommer!!!
- Här sitter jag som ni ser,, Näää inte nu men innan! Mjukisar & T-shirt och favvo tilltugget enkel vanlig mandel "det är fint de" Sitter och funderar över vårat kakel, som fortfarande är kvar i Turkiet och hur länge vet dom ej i butiken. Har väntat tillräckligt länge nu juh, så frågan är då - Ska jag ta en rest resa och hämta hem mitt kakel el ska jag tänka om helt och hållet!!!
- Jaha,,, svaret va väl väldigt enkelt (en rest resa) nä, de blir väl till att spana runt lite och se om nåt annat kan passa in i min smak, alltså inte lätt när man är helt insnöad på just det andra.... ;)

********** Natti natti ***********

11 kommentarer:

Betty sa...

Å du din rackare , ni har möjligen inte en plats över ? Ha det nu riktigt gött.
Kram Betty !

chokladblomma sa...

Trist att det krånglar, men du hittar säkert ngt annat, ännu bättre kanske! Lycka till
/A

Betty sa...

Ja ha här ser du en som tydligen behöver gå o lägga sig så natti , natti. Förresten jag hade velat följa med i vilket fall.

Kram igen !

Viola sa...

HEJ OCH HÅ, JA NÄR MAN ÄR VILLAÄGARE HAR JAG LÄRT MIG GENOM ÅREN SÅ STÖTER MAN PÅ DELIKATA PROBLEM SOM MATERIAL SOM INTE KOMMER I TID ELLER ATT HANTVERKARNA INTE HÅLLER VAD DOM LOVAR, SÅ FRUSTRERANDE, FÖRSÖK TÄNK OM ANNARS BLIR DU JU HELT LÅST, LYCKA TILL, KOM TILL MIT ISTÄLLET OCH VA MED PÅ UTLOTTNING, JAG FIRAR IDAG, KRAMIS VIOLA

Änglahem sa...

Hörrödudu.....Lurifax!!!*fniss*....Åh...så härligt! tänkte jag...semester, sol och varma bad*tihi*.....Kakel!!! Säger som Viola Försök å tänk om. Där kan ni ju vänta i evigheter och inte få klart köket, som för övrigt ser ut att bli såååå tjusigt!!!

Kram, Ulrika

Dicksonska våningen sa...

Hejsan!
Jag jobbar i en bransch där det är omöjligt att lova någon ett exakt leveransdatum... Det är hopplöst men alla gångerna kommer ju varorna fram till slut. Oftast enligt planen men ibland inte... Det kan ju vara värt väntan :)
Hoppas att det ordnar sig. Köket blir ju kanonfint!
Kram Annika

K sa...

ÅÅÅÅHNEJ STACKARS DEJ LILLA SNUPPAN!!!
Men jag har gjort det igen...Du har en liten fin sak inne hos mej IGEN!!!Måste ju dela ut till de som värmer mitt hjärta mest även om du nu nyss fått...så förtjänar du den!!!
Usch gillar du mandel, bläh jag tycker det är såå äckligt ;D fniss
Kram å puss minibuss fniss/K

Vitt Hemma sa...

Å det vore väll nice i regn rusket...??!! Hoppas att du hittar något annat eller att det duker upp snart!

Trevli helg! Kram s

Lina sa...

Hej!
Tack för att kikade in hos mig! Jag kommer tillbaka och kikar mer en annan dag! Jätte mysig blogg!!! Vi åker till Mallorca på söndag, TIDIGT! På lördag är de bröllop igen, fullt upp- bara förnamnet! :-)

Må så gott! Kram, Lina

Grodmamman sa...

Vore väl inte fel med en Turkiet-resa i och för sig!:) Hoppas att du hittar något annat du kan tänka dig, men jag vet att det inte är lätt att ändra sig!:)
Tack för kommentaren! Hoppas att jag inte avskräcker dig från att skaffa barn bara!:) Skämt åsido, skulle inte vilja vara utan dem även om de inte är så roliga alla gånger! Men å andra sidan är väl inte jag det heller alla dagar!:)
Kram

Fröken Fräken sa...

Vad irriterande och vänta och vänta.. själv väntar jag typ på att hitta världens mest heltäcknade vitfärg.. SUCK! Det är ju supersvårt att hitta något nytt alternativ när man verkligen sett ut det som man vill ha.

Jag lider verkligen med dig och vet precis hur det är! Klart att du ska stå på dig och kräva hjälp (jag vet inte om jag var otydlig, men jag menade iaf att jag tyvärr har mötts av folk som inte har förstått vilket problem detta är och inte heller förstår hur svårt det är att få medicinsk hjälp)

Nu börjar jag komma in i helgstämning och gör upp planer för vad jag ska pyssla med, hoppas att du får en fin kväll!