onsdag 6 augusti 2008

Plättar i luften....

Godkväll! Nu slog klockan precis 00,00 "spöktimmen"
Ikväll efter att ha gått en Lång runda med Snuffe, tände jag ljus lite överallt och bara mös med tidningar!
- När sommaren är slut så är det så härligt att köpa nya krukväxter till fönstren och hösta till det inomhus! Mycket ljus och ändra om, jag gillar nog alla årstider finns någon charm och mysfaktor med alla, eller hur???
Imon ska jag och familjen (mamma, syster) till stan, Mmmm vad jag har sett fram imot detta idag! spana på dom höst nya plaggen, köpa nåt snyggt, umgås och äta gott =)


Mina "plättar i luften" som finns lite överallt, har iallafall klarat sig i värmen! Den tillhör min favorit.... I denna zink-baljan trängs 5 plantor =)

Natti natti ;-)

8 kommentarer:

Blåbærpai sa...

Takk for hyggelig kommentar!Eg linker deg! ok?

nea i det gula huset sa...

Hej hopp!

Jösses vad dina plättar i luften är fina!
Har du ngt specialknep?
Min ser lite ledsen ut just nu så jag kanske borde ge den ny jord?!

Nu smet dottern ut..får springa ner och kolla var hon och dockvagnen ska!

kram

Änglahem sa...

TACK snälla Josse för att både du och din mor tänker på en, jo läkaren tänkte faktiskt på Borelia så det provet är taget...men jag har inte fått några som helst svar ännu.

Visst ska jag hälsa dottern, känns ju alltid "skönt" att veta att man inte är helt ensam om sina problem.

Många varma kramar,Ulrika

matilda sa...

hej! vad glad jag blev av din kommentar på min blogg! och så hittade jag ju till dig också, skoj!
vilken fin grönväxt, fick en sån av min mormor förra veckan och den är verkligen stor! men det var ju fint att ha den på golvet, måste fundera ut vart jag skall sätta min :)

kram!

Hwita Villan sa...

Javisst är det härligt med lite kvällsmys med tända ljus! Men jag vägrar att tro att sommaren är förbi, hoppas hoppas på lite mer värme...

Ha en skön kväll!

Hjärtans sa...

Oj vilka fina plättar i luften! det är också min favorit just nu (om dom överlever). Jag är på besök hos mina föräldrar på österlen. Så sambon lovade att vattna innan han åker hit ner på fredag. Hoppas bara att han kommer ihåg det. Annar lever nog inga blommor när jag kommer hem...
Kram jenny

Dicksonska våningen sa...

Så fina och friska dina plättar ser ut! Först trodde jag att det bara var en! Men sedan stod det att det var 5... Trodde att du hade speciella växt-fingrar! :)
Kram Annika

Lila`s bloggvärld sa...

Plättar är ju så fina. Hade en liten som jag köpte innan sommaren, men den klarade tyvärr inte vår semesterresa......*snyft* Så det är bara att åka och köpa en till:)

Kramis Lila