torsdag 25 september 2008

En klipp tid tack!!!

Hej alla där ute =)
Ikväll har jag haft 2 klippkunder, i min hemma salong *fniss* Både jag och kunderna (systers kille och hans lillebror) blev nöjda... kul....brodern ska på jobb intervju imon,, så det kanske hänger på mig nu,,, gällande håret, hehe..
Mmmm, vad det går åt ljus nu... Jag blir så lugn i kroppen när kvällen kommer och jag får gå runt och tända ljus i hela huset... plus att de ger en sån skön värme,, billig värmekälla alltså..

Ändrade om i mitt ljus skåp,, behövde större förvaring till värmeljusen... Och vad gör man då??? Jo,,, man böjer till lite hönsnät och vips så har man fått en nät"korg" som duger till mig!!! Har tagit fram jul-ljusen som doftar Apelsin, kanel och nejlikor,, luktar fantastiskt gott varje gång man glider förbi skåpet... (ja, jag vet, Jag fusk-jul-startar)

Imon är det jobb som gäller, enligt min plan! Sen blir det nog storhandling, jag ska börja med matlista hade jag tänkt och veckohandla till varje måltid så att allt finns hemma. Vi har en förmåga att småhandla.. Plus att de nog blir skönt att veta vad man ska laga till middag,, så att man slipper att alltid behöva klura på det. Någon som gör detta av er????

Redan Fredag imon,,, vart tar tiden vägen???

Kram & Godnatt ifrån frisören =)

4 kommentarer:

Grodmamman sa...

Vad härligt med alla ljus och din nya ljuskorg var ju jätte häftig!
Här har jag pratat om matlista sedan sonen föddes, men än har jag inte fått till någon. Och i höst blir sonen 10 år!!=)
Ha en bra fredag nu! Jag och dottern ska ha tjejkväll då sambon jobbar och sonen ska på kalas. Vi har precis varit och köpt godis och cola till mig och fanta till henne.
Kram

chokladblomma sa...

Har faktiskt matlista i perioder, och det är jätteskönt! Slippa stå där och fundera över vad man ska äta. Dessutom så planerar jag bättre med en lista. Bara fördelar!
Fiffig ljuskorg!
Kanske skulle ta och göra en lista inför nästa vecka? Ja, det gör jag, nu!
Ha det så bra!
Kram A

Blåbærpai sa...

den ljoskorga var riktig smart og fin! Og dekorativt med stearinljos som ligger slik i spiss!
GOD HELG!

Saramedflera sa...

Vi har försökt med matlista men det falerar alltid. Det skulle dock vara skönt om det funkade. Ha en fin helg.
Kram Sara