onsdag 10 september 2008

Ny frissa!!!


Idag har jag varit hos frissan,,, världens bästa frisör! Som jag har haft i många många år nu,,, vi hittar alltid på annorlunda, roliga frisyrer & vi leker med alla möjliga färger =) ... Jag tycker att håret är jätteviktigt, vill liksom inte se ut som alla andra.... Det finns många ute i världen som hade kunnat piffa upp sig lätt, bara genom att greja med håret & lite smink!!! Just dom, hade jag velat fixa till! Om inte staden vi bor i hade varit för liten så hade jag utbildat mig till staylist!! Det hade vatt skitkul... =)
(återkommer snart)
Kram j

8 kommentarer:

nea i det gula huset sa...

Gillar verkligen ditt hår! Kul med lite färg.
Själv är jag lite för mesig så jag är nog en människa du skulle gilla att styla..men det hade du gärna fått! :)
Det tråkiga med mitt jobb är att jag börjar så förbaskat tidigt att jag inte orkar ha en frisyr som det behöver fixas med. :(

Kram Nea

Anonym sa...

Bara sååå snyggt..Har du kollat upp Viktoria Bekhams nya frissa??
Gilla qvinnor som våga klippa till..håret!!

Fröken Fräken sa...

Häftig frilla! Tycker att jag ser lite röda toner här och där och blir väldans sugen på att själv ta ett färgdopp! Just nu får jag nöja mig med att färga lite tyg - jag håller på och trycker bokstäver på blivande kuddfordal. Hur roligt som helst.

Saramedflera sa...

Åh fräscht! Kul med någon som vågar.
Kram Sara

chokladblomma sa...

Läckert!
Själv är jag en fegis med tofs i huve't hela tiden...
Borde kanske hitta på något? Ska till en ny frisör nästa vecka, hon kommer nog att gråta när hon inser hur länge det var sedan jag klippte mig. Så går det när ens favvofrisör tar och slutar!
Ha det!
Kram

Grodmamman sa...

Häftigt!
Här är en till fegis! Ska till frisören på måndag och det ska bli jätte skönt.
Att jag är feg brukar jag få höra när jag kommer hem och sambon tittar lite konstigt på mig och frågar "och hur mycket har du betalat för det lilla du har klippt idag?":)
Kram

Änglahem sa...

Säger som dom andra....Vad skönt med någon som vågar vara annorlunda! Vilken härlig färg!!

Mitt festunna raka kalufs blir inte bra i kort hår, så det blir den eviga tofsen...*suck*

Du är verkligen alltid snygg i håret!!

Kram, Ulrika

Millas hem sa...

Halloj!
Superfräckt! Jag var själv hos frissan i onsdags, var sugen på ett rejält klipp för jag är inte "mesig" när det kommer till håret, det växer ju så fort! Min frissa ville prova en riktigt markant lugg, där luggpartiet är en nyans mörkare, men inte så att det blev "pannband" och resten är duktigt uppklippt fast med längder kvar. Lite hockeyfrilla varning om jag får säga det själv. Men som sagt...hår är en förbrukningsvara och det är lite kul att ändra lite ibland!!
Kramar till dig // Camilla