söndag 7 september 2008

Mio besök!

Då va kvällen här och helgen snart slut!
Idag körde mamma, syster, alex och jag in till det nybyggda och nyöppnade Butiken Mio, i grannstaden. Det va himlans fint och stort, märks att allt är nytt och fräscht! jämfört med deras gamla "mio butik" så hade dom ett annat upplägg när det gäller möbler nu, där fanns mycket fint! dock så tycker jag att dom är rätt så dyra. Jag hittade många fina saker som gärna hade fått visa upp sig hemma hos oss =)

Några glas fick följa med mig hem! tyckte dessa va enkla och fina, passar som saft och kaffe glas!!! eventuellt Coca cola =0)

Då är redan den nya veckan på ingång, tiden rusar fram känns som att man tjatar om att tiden går så fort,, MEN jag tycker att det går extra snabbt nu "varför" kan man undra.... Tack för era snälla kommentarer ang kaklet "köket" blir så stolt och glad!!!
- Jag sitter här och känner mig halv sjuk, sådär frusen inom mig och varm. Antingen vaknar jag pigg imon el helt kass...
Ha de gott alla och tack för att ni tittar in här =0)
Natti natti
j

3 kommentarer:

villan vid vilan sa...

Hej vad kul att du hade kikat in hos mej för då hittade jag din FANTASTISKA blog som jag nu har tittat igenom alltihop. Jag fick så många idéer och uppslag TACK TACK TACK!!! Härligt hus ni har och din Andreas verkar ju ljuvlig jag får ofta höra- vad ska du med den till då? från sambon när jag vill köpa något "fult" på loppis....men sedan tycker han att det blir bra när de fått lite behandling hi hi:) Han har inte fattat riktigt än vilka fynd man kan göra...men han lär sig hi hi Kram...på återseende

Frida sa...

Mio har ju väldigt trevliga saker! Ja visst går tiden fort börjar också känna mig gamal *fniss*.
Hoppas du får en bra vecka!
Kram Frida

K sa...

Hrej snuttgumman ;D
Jaaaa det HETER faktiskt NEGERBOLLAR !!!!! Fniss
Kaklet blir såååå skiiiitsnyyyyggt!!!
Pöss/K