tisdag 23 september 2008

Snuffe den lille vite!!!!

Snuffe gick runt idag och såg billig ut *fniss* Endast 95kr ville han ha för sig själv....


Jag kan inte beskriva med ord hur mycket vi tycker om denna lille vite, trots att han är envis ibland som en liten tjur.... Det är tur att ingen hör el ser hur vi 3 i familjen fjantar & pratar... Snuffe är vår lille sockertoppsälskling =), jag kan inte få nog av att pussa på honom....


Han är expert på att se olycklig ut "som synes" för att hans mammas hjärta ska göra som han vill.... =) Kolla bara in denna lille svarta (ja mamma, jag skriver de) muffen som jag säger, Oooohhh sååå GO & underbettet som förför tjejerna...Snuffe tänker: Om jag lägger mig såhär, och ser lite ledsen ut, då kanske mamma blir sugen att pussa på mig och klia mig sådär gutt på magen! *haha* jag vet att hon snart kommer att nappa på min plan!!! "jag är sååå smart"Idag har jag haft huvudvärk typ hela dagen, usch! så framåt eftermiddagen tog vi bilen och körde till skogen,,, Kan ju bli bättre av att vara ute i frisk luft och röra på sig! Så vi körde till vår ursköna skog som vi hittade för ett tag sen,, just där är marken täckt av Tjock härlig annorlunda mossa,, man får sån ro där och blir imponerad utav naturen & Snuffe få springa lös och burra ner sig i mossan och plöjer med nosen, man riktigt ser hur han skrattar och älskar de... Jag plockade kottar, grenar & mossa såklart, som jag skulle pynta entren med! Måste ju bli lite höst mysigt även där!! Ska fortsätta imon, för tillslut så såg jag inte så mycket "det blev tydligen snabbt kväll = mörkt" =) En liten bild blev det trots allt,, KVALITE på foton "vad är det"?? det kommer bättre bilder en annan gång (det lovar jag)


(huvudvärken försvann,,, lämnade kvar den elakingen i skogen)


Natti natti

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

5 kommentarer:

Loppisliv sa...

God morgon! Ja det är hemskt vad fort det gick att åka iväg och komma hem. Har massor att ta igen ser jag. Så söt lille Snuffe är med prislapp och allt, tror jag köper honom när han inte kostar mer än 95:- hi hi...Jag förstår precis hur du känner för din lille vovve. Jag känner likadant för vår Wilma. Vi är togglada i henne och tycker hon är världens sötaste o goaste...Ja så knasiga vi är vi hundägare...en pack för sig...ha ha

Underbar bild från din entré, Så snyggt med mossa, får nog ut i skogen ieftermiddag och leta lite jag med. Ha det gott. Kram Paula

K sa...

Hej lilla snuppiluppan!
Oh sicket fynd ;D snuffe rear ut sej själv ;D
Fatta hur otroligt fint ni har det ja blir helt sjuk å en sak till ja blir sur på dej för...;D Du bakar mycket???!!!MEN hur i hela friden kan du hålla dej så smal å fin din pruttis!!!!!
Pöss/K

Vitt är vackert sa...

Ve sööt han e!! Förstår att ni är så glaá i honom. Fick en hund när jag fyllde 10, fattar du vilken lycka?! Hon var verkligen allt för mig då. Hon gick bort när jag var 21, trodde jag skulle dö själv av sorg.

Jaadu, 90.000 kan nog va svårt att komma upp i för oss simpla bloggare... Men du har ju iallafall fått ihop en 500-ing ju! Det var väl inte illa! Kan man få mycket fint för på loppis!
Mitt problem är ju att jag ser att det finns typ 13 klick och massa sidvisningar, men beloppet står fortfarande på 0,00 USD.... Fattar ej vad jag gjort för fel.
Har du din kod inklistrad i bloggens HTML, och sen även hämtat en Gadget eller???? Sorry, du får va min personliga support här, men tänkte du kanske visste...:)

Ha det bra!

Kram Ellinor

Linnea R sa...

Sån söting! jag förstår dig, har själv en hund som jag avgudar och älskar! det blir ens bästa vän! Ha de bra och fin blogg må jag säga!


Linnea R

Fröken Fräken sa...

Ja, pappas jycke, som är med på min blogg eftersom jag räknar honom lite som min också (även om hunden älskar husse allra mest)vet verkligen hur han ska titta på en med mörka bruna ögon för att få precis som han vill. Särskilt bra är han på att manipulera herr Fräken!
Vad fint det blir på er uteplats. Jag börjar bli lite trött på att försöka hålla fint på min balkong, för det blåser in så mycket löv och grejs hela tiden... Sedan hade jag ju dekorerat med rönnbärskvistar, men det var ingen hit, jag hittade en hoper larver som kröp omkring.. iiiih! Kanske skulle satsa på lite gran- och tallkvistar istället. Får nog bli en skogsutflykt imorgon. åh, nu kom jag på precis vilken kruka som jag ska använda till det också! Jag vill ju göra det NU!!!