lördag 11 oktober 2008

Före & Efter..

Godmorgon!!
Detta va det enda fotot som jag hittade på köket när det va blått... Och det är samma dag som vi flyttar in.. =) Åååå, vilken härlig känsla!! Det va en underbar dag. Blått är absolut inte min färg, så det tog inte många dagar innan köket va vitt!!

Före!

Efter!

Oj, vad skönt!! Vi har inget stort kök,,, men det är lagom och räcker till oss... Jag ska visa lite foton ifrån renoveringstiden och hur det såg ut innan,, någon dag!

- Jag har en fråga: Tror ni att man sänker värdet på huset, när man tex tar fram det gamla golvet istället för att lägga dit nytt, och sånt typ???

Tjing tjing!

14 kommentarer:

chokladblomma sa...

Japp, det blev allt bra mycket bättre nu du!
Så länge det inte blir en ren försämring av huset så spelar det ingen roll, snarare tvärtom i ert fall! Det blir ju snyggare! Och det är en stor del av värderingen också. Snygghet, och vad som är populärt nu, alltså.
Hoppas du mår bra, vännen!
Ha en skön helg!
Kram

Lärarbostaden i grönskan sa...

Ni är ju helt fantastiskt duktiga på att renovera alltså! Wow, vilken skillnad! Ert kök är så himla snyggt! på tal om affären Mitt hem. Dit måste du absolut åka om du kommer till Karlskrona. Den ligger nere längs Borgmästarekajen. Du vet där det även finns en djuraffär, hantverksaffärer och sådant. Har du förresten gjort ett besök på Lilla huset på Smedjegatan? Det är en annan härlig liten butik med inredning i lantlig stil. Och så har vi ju Alvas hus...

Kram

Anonym sa...

Man tror inte det är samma kök,verkligen lyckat och fint.

Hälsningar Elsie

Grodmamman sa...

Jösses, vilken skillnad! Så snyggt det har blivit!
Tror inte heller att ni sänker värdet på huset om ni tar fram trägolven. Jag tror att det handlar om helheten och hos er passar det ju med trägolv. Är golven dåliga däremot då sänker de säkert värdet, men det är ju ganska självklart.
Ha en bra helg!
Kram

Saramedflera sa...

Vilken skillnad, erat kök är så snyggt!
Kram Sara

Hemma hos Razzel sa...

Tänk att någon tyckt att det blå var kanonsnyggt någon gång!!! ; )
Fundera inte på om hur husets värde kan förändrads! Det är ju NI som bor där NU och ska trivas, det är det enda som är viktigt!!

Fröken Fräken sa...

Sedan när ni är klara med köket så får ni gärna komma hit och göra om mitt kök i samma stil. Ni är sååå duktiga!! Jag måste fortsätta och titta på bilderna, jag kan inte tro att det är samma kök...

Jag visade stjärnan i hallen för herr Fräken och han blev heltänd på idéen så han hälsar också att den var supersnygg.

JAg tycker att ni ska tänka på hur ni vill ha det och göra om det så att ni trivs, och inte tänka för mycket på framtida värde. Jag tycker att allt man gör som passar i husets stil höjer värdet!

Nu ska jag fortsätta att packa upp mina IKEA-grejer och spika upp en tavelvägg!

Dicksonska våningen sa...

Det kan inte vara samma hus! Du måste ha tagit fel bilder!
Det var en helt underbar förvandling - jag tycker ert kök är det finaste jag någonsin sett. Och att ha ett fönster där är såå vackert.
Har ni inte mer skåp i köket än det som är på bilden? Skafferi eller vitrin eller fler köksskåp?

Jag tror inte att det sänker värdet på huset. Det verkar som att sådana saker är mycket mindre viktiga än vad man har för värmekälla, tak, fasad, dränering, ventilation och sånt. Allt annat är lätt att åtgärda och inte så dyrt. Alla bestämmer sin egen inredning men de stora sakerna är avgöranade för priset i slutändan. För de sakerna kostar en hel del.
Renovera på!

Kramar Annika

Malla sa...

Himmel och pannkaka så fint det blivit! Köket ni har nu är sååå himla snyggt.
Ni är fantastiskt duktiga!

Malla sa...

Himmel och pannkaka så fint det blivit! Köket ni har nu är sååå himla snyggt.
Ni är fantastiskt duktiga!

Ekebo sa...

Vilken underbar förvandling man har svårt att tro att det är samma rum. Har ingen aning om det sänker eller höjer värdet skulle inte tro att det har så stor betydelse.

Trevlig helg!

Malin

Vitt är vackert sa...

Wow vilken skillnad. Jag skulle kunna mörda för ert kök! Ok, nu kanske jag tar i du behöver inte gå därhemma å va orolig, men det är verkligen sååå läckert! Fönstret och lamporna är så perfekta ihop med det andra!

Jovisst har de mycket bra saker på Biltema, å billigt! Idag köpte vi lister som vi ska prova att sätta som fuskspröjs, bara för att se om det skulle passa på vårt hus. (Gör det det så kommer de förmodligen få sitta ett tag för det lär nog dröja innan vi har råd att skaffa riktiga...)

Hoppas du har en skön helg!

Kram Ellinor

Ullis/Leva på landet sa...

Vilken skillnad det blivit i ert kök. Inte tror jag att det drar ner värdet i ert fall. Blir ju så mycket snyggare. Man kan ju alltid ångra sig om några år och lägga ett löst golv ovanpå, *s*.

Ha en skönt helg!
Kram Ullis

Mari sa...

Förstår att det blåa gick bort direkt är inte heller någon blå person. Vilket fint kök ni har nu och inte fasen sänker det värdet om man tar fram orginalgolvet skulle nog säga tvärtom.

Kram!