söndag 5 oktober 2008

Äppelpaj Mums...

Fika paus i Rusk vädret! Riskerade mitt liv när jag gav mig ut för att plocka in några äpplen =) Med risk för att få en takpanna i pannan.... hehe!!!
Vad gör ni en dag som denna, skriv och berätta??? =)
Tjing tjing!

8 kommentarer:

chokladblomma sa...

Grattis till utmärkelsen! Läcker kandelaber!
Någon storm har vi inte här, men det räcker till med blåsten ändå.
Ja du, jag bakar jag med, men det går lite si så där.. :)
Blir nog bättre nästa gång!
Ha det så gott i blåsten och håll i hatten!
Kram

Grodmamman sa...

Vilken fin kandelaber du har!
Grattis till utmärkelsen också.
Här har det inte gjorts mycket idag, men jag har varit lite social och hälsat på min yngste bror med familj. Fick även lunch och fika där!=) Borde ta mig tid att besöka dem oftare då vi har det mycket trevligt när vi väl träffas.
Kram

Kära Stina sa...

Du e ju för go! :) Gav mig ännu mera inspiration och längtan efter en butik.. Precis så som du beskrev det hade jag också tänkt mig :) Äppelpajen ser så smarrig ut. I det här vädret har man all tillåtelse att slöa tycker jag. Har bläddrat i senaste Lantliv, ätit äppelpaj och planerat för luciacafé som jag och "svärmor" ska anordna. Kul med makeup tipset och läcker kandelaber!! Ha en bra början på nya veckan. Kram Kerstin

Millas hem sa...

Hej!
Kandelabern är fantastisk!

Har inte gjort något speciellt idag...minstingen har varit på barnkalas och då har man den tiden att passa, så det har mest blivit att jag har gått runt och plockat lite, rensat lite i källaren och gått och skåpätit hela dagen...så nu mår jag lite "tjöckt"! :)

Kram Camilla

Dicksonska våningen sa...

Vi har också ätit äpplepaj idag, hemma hos Marcus föräldrar där vi också fick entrecote och pommes med fler god tillbehör.
Idag har jag jobbat till kl 15. Och det visade sig att Marcus och hns föräldrar också hade jobbat till kl 15 för när jag kom hem låg de på knä runt huset och fixade grunden inför ett murarbesök som ska sluta i ny fin puts så småningom.
Akta dig för takpannorna!
Kram Annika

Loppisliv sa...

Hihi, vi har också ätit äppelpaj här hemma idag och bara slappat framför tv:n. Härligt stor kandelaber i din hall. Och wow vilket kök ni har fått. Jättesnyggt att blanda modernt med lantlig stil. Gillar den industriella looken du fått till. Och fönstret mellan rummen...ohh vad avis jag blir :-) Ha en härlig söndagskväll. Kram Paula

Ullis/Leva på landet sa...

Så fint det blev i ditt kök. Lamporna passade jättebra. Det var väl kanske inte det bästa vädret för att måla ytterdörren, *s*. Här har vi haft en underbar höstdag med solsken.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

karofina sa...

supergott med äppelpaj, det har ju blivit några sånna de senaste veckorna. vi bakar ut "leila bakar" boken, smarrigare smuldeg får man leta efter! :)

rugg-väder även i småland! ingen har vågat sig ut i regnrusket idag, brrr... inte ens katten!

kramar!