torsdag 13 november 2008

Lite vissen....


Hej hej!!!
Jag har känt mig lite halv vissen hela veckan,,, som om jag skulle bli förkyld.... Och inatt kom allt som en bomb,, *Huttrar* febrig, hosta och ont i kroppen.... =( Har bara legat och kollat på film hela dagen..... Men många är ju sjuka nu,, och jag är som en liten svamp, suger till mig allt alltid....
Men ni får ha en skön kväll
Kram j

11 kommentarer:

chokladblomma sa...

KRYA PÅ DIG!!!!
KRAM

...Tre rum och kök sa...

Klart att du ska krya på dig! Men glöm inte bort att passa på att mysa lite extra :-)

Må så gott du kan, å trevlig helg!

Kram L

nea i det gula huset sa...

Hej gumman!
Usch vad trist att du har blivit sjuk! Men som du säger..det är ju många som är förkylda nu och det är ju tyvärr den årstiden! :(
Du får äta lite av vitlöken på bilden och hoppas att det hjälper! :)

Krya på dig!
Kram kram

Malla sa...

Usch, din stackare! Krya på dig!
Kram

Anna Drott sa...

Nejmen, nu är det ju ok för dig att dricka glögg hela dagarna! :) Det gäller att se positivt på saken...det förutsätter ju att du gillar glögg vill säga. :)

Kram

Fröken Fräken sa...

Ja, DET vet jag precis hur det är, har precis börjat känna mig rätt frisk igen! Det är bara att vila upp sig, och så tror jag att godis kan vara väldigt bra!! Jrya på dig!!

Änglahem sa...

Din stackare!, du och våran storsnutta. Det är väl era magar som ställer till det i immunförsvaret...bara en liten gissning från en härdad mor.*tihi*.

Vilken fin korg med vitlök i, en sådan skulle jag med vilja ha....men å andra sidan är det ju så mycket jag skulle vilja ha*fniss*...listan är lång men plånboken tom*snyft*.

Krya på dig nu!
Kramar, Ulrika

Grodmamman sa...

Stackars dig! Krya på dig nu!
Kram

Galleri MochB sa...

Låter inte kul! Men kan va mysigt ibland också att få kura en hel dag under filten framför TV:n. Har också känt mej småvissen, men jobbigt då det aldrig bryter ut ordentligt... Krya på dej!

Lotta sa...

Hej!
Inget skoj att vara sjuk, hoppas du mår bättre!

Tack för snälla ord inne hos mig! Det är fortfarande lite sorgligt här hemma, men jag vet att vi tog rätt beslut. Och så har jag ju fortfarande två underbara kattungar att gosa med!

Krya på dig!
Kram
Lotta

Anonym sa...

Krya på dig gumman!

Nu blev jag sugen på apelsiner, mums ..;-) Jag har faktiskt torkat både äpplen o apelsiner förut, luktar så gott och är mysigt ihop med kanelstänger och mossa som lite juldekoration..
Kan tro att du har nåt nice på G.. Kramen/L