tisdag 9 december 2008

Papp stjänor...

Hallojsan....
Pappstjänor i hörnet! Yes ja vet,,, lite dåliga foton,, men svårt att få till ett bra, så att man ser när stjänorna lyser. Jag hade velat ha ett helt gäng egentligen, så som dom ofta hänger i butikerna, olika storlekar, färg & form... Tycker de ä så himla fint....Men de får räcka med två i år... Tänk en mängd med vita stjänor i olika nivåer över ett matsalsbord,,, Mmmmm!! va snyggt.
Grrrr, jag har varit hos Tandläkaren nu,,, känns alltid som onödiga pengar,, Men ett ont måste. Nu ska jag strax iväg och kolla efter lite Julklappar,,, vet bara inte vart,, vilken Stad, By, Butik eller håll jag ska brumma iväg mot.... ;)
Tjing Tjing

6 kommentarer:

Hemma hos Razzel sa...

Låter mycket snyggt med en massa stjärnor, tänk bara om man kunde få sladdarna lite osynligare...

mia sa...

Det låter hur fint som helst. Kan se det framför mig.
Är inte ljusen det bästa med jul!? Stämningen de ger - det är jul för mig.

Kram Mia

Från koja till slott sa...

Halloj! Jo jag vet vad det är för affär, men inte precis så att man har vägarna förbi där varje dag, bor ju i Sölvesborg! =) Om du styr kosan dit någon dag kan du väl hojta till, om du vill kan du få köpa kuddfordral och filt då, har letat överallt men inte hittat till bra pris! Skulle vara superduper snällt! Men absolut inget tvång!

Ha en bra dag!
Kramar Pernilla

Tessan sa...

Så sött de blev med stjärnorna, undra om jag inte ska ge mig på nått liknande. ;) Usch aldrig skoj med tandläkarebesök. Hoppas det inte gör allt för ont. Hoppas du får en toppen dag annars!! Kramar

elin sa...

du har ett underbart hem! blir lite smaavis när jag ser dina bilder!

Design by E sa...

wow vilken mysfaktor...snyggt!!
hoppas allt bra o att du köpt alla klappar..ha ha jag har inte börjat..som vanligt..kram E